Аналіз ринку шоколадних, цільнозернових і протеїнових батончиків в Україні проведено компанією Pro-Consulting у вересні 2024 року. Маркетингове дослідження дало змогу отримати відомості про:
Готовий аналіз ринку шоколадних, цільнозернових і протеїнових батончиків в Україні можна придбати на сайті компанії. Можливо, вам також буде цікавий готовий аналіз ринку спортивного харчування або дослідження ринку індустріального шоколаду в Україні.
Якщо вам потрібен аналіз ринку з урахуванням ваших специфічних запитів, рекомендуємо заздалегідь зберегти посилання на його типову структуру.
Моніторинг ринку шоколадних, цільнозернових і протеїнових батончиків в Україні показує, що в умовах динамічно мінливої економічної та соціальної ситуації ця сфера бізнесу продовжує еволюціонувати, адаптуючись до нових умов споживання і зовнішніх чинників.
У сучасних умовах на ринок шоколадних, цільнозернових і протеїнових батончиків в Україні істотно впливають такі чинники:
Висока калорійність і збалансований вміст мікро- та макроелементів зробили батончики важливою складовою забезпечення військових. Відомі світові бренди, такі як Nestlé та Mars, давно завоювали довіру, але спостерігається також поява нових локальних виробників, які починають працювати в домашніх умовах, а потім відкривають власне виробництво. Це особливо помітно в сегментах цільнозернових і протеїнових батончиків. Також вас може зацікавити готовий аналіз ринку снеків або аналіз ринку кондитерських виробів в Україні.
Зниження експортних цін на зерно, укупі з блокуванням кордонів, призвело до здешевлення сировини для переробних підприємств. Компанії, такі як Лантманнен і «Житомирські ласощі» з брендом BeEpic, зуміли збільшити виробництво на ринку батончиків в Україні і навіть перевищити довоєнні показники. У Pro-Consulting також є готовий аналіз ринку зернових в Україні - за аналогічною структурою можна дослідити будь-який ринок України та світу.
Посуха в Західній Африці, де зосереджено близько 80% світового виробництва какао, а також інвестиційні спекуляції призвели до скорочення світової пропозиції та зростання вартості імпорту какао в Україну. Це підвищує вартість шоколадних батончиків, оскільки виробники змушені переносити зростання цін на кінцевого споживача. Пропонуємо також переглянути опис готового аналізу ринку кондитерської глазурі в Україні.
Демографічні зміни та переміщення значної частини населення за кордон суттєво вплинули на обсяг попиту на ринку протеїнових, шоколадних, цільнозернових батончиків в Україні. Згідно з даними NielsenIQ, загальне споживання кондитерських виробів у 2022-2023 роках скоротилося на 22%, а здорових продуктів - на 34% порівняно з довоєнним періодом.
Зовнішньоекономічний аналіз ринку шоколадних, цільнозернових і протеїнових батончиків в Україні показує, що:
Детальну інформацію про сферу бізнесу, що розглядається, можна отримати з матеріалів маркетингового дослідження ринку шоколадних, цільнозернових і протеїнових батончиків в Україні, розміщеного у магазині готових проєктів компанії Pro-Consulting.
Джерело: Pro-Consulting
Читати також: Ринок халви та східних солодощів в Україні