Команда Pro-Consulting відвідала щорічну бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес 2025» 19 лютого 2025 року
222

Команда Pro-Consulting відвідала щорічну бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес 2025» 19 лютого 2025 року

Юлія Шкурко, начальниця аналітичного відділу Pro-Consulting, представила доповідь «Тренди ринку хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів», у якій розглянула ключові зміни у споживчих вподобаннях, нові можливості для виробників та перспективи розвитку галузі.

Розкрили питання вибору споживачів щодо ХБВ та основні тренди на ринку :

  • зростання споживання корисної випічки
  • популярності заморожених напівфабрикатів
  • використання штучного інтелекту у виробництві
  • розробці рецептур та складових для ХБВ

Ознайомитися з презентацією можна за цим посиланням

Дата розміщення: 19.02.2025
дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами