Аналіз ринку м’яких сирів у Києві та області. 2024 рік

Аналіз ринку м’яких сирів у Києві та області. 2024 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Червень 2024 року
Кількість сторінок: 13, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 3
Таблиць: 6
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська, російська, англійська
26500 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітиками компанії Pro Consulting, було проведено аналіз ринку м’яких сирів у Києві та області з метою визначення ключових характеристик та тенденцій розвитку галузі в секторі ХоРеКа. Досліджено сегментацію ринку за видами сирів та видами закладів громадського харчування, які використовують м’які сири у своїх стравах.
Детально проаналізовано імпорт таких м’яких сирів, як «Філадельфія», «Маскарпоне» та «Креметта» у натуральному та грошовому виразі в 2023 році.
Досліджено основних виробників та імпортерів на ринку м’яких сирів в Україні.
У рамках аналізу було вивчено асортимент та середні ціни на такі види м’яких сирів, як «Філадельфія», «Маскарпоне» та «Креметта».
Були розроблені рекомендації для розвитку на ринку м’яких сирів в Києві та області.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку.
1.1 Аналіз тенденцій розвитку ринку ХоРеКа, в тому числі з точки зору споживання страв з м’яких сирів.
1.2 Загальні показники ринку.
1.3 Оцінка тіньового сегмента на ринку (оцінка частки операторів, що самі роблять м’який сир).
1.4 Сегментація і структурування ринку (за видами сирів, видами закладів).
2. Основні постачальників м’яких сирів у оптовому пакуванні.
2.1 Перелік основних операторів ринку і їх структурування (загальна інформація; товарні групи, торговельні марки і асортимент; ціни).
2.2 Оцінка часток виробників у мережах.
2.3 Асортимент продукції, представлений на ринку досліджуваних м’яких сирів у оптовому пакуванні.
3. Ціна і ціноутворення на ринку. Середні поточні ціни на продукцію.
4. Аналіз споживання на ринку.
4.1 Кількість та структура закладів громадського харчування, що використовують досліджувані сири.
5. Висновки. Прогнозні показники ринку.
5.1 Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку.
5.2 Рекомендації по доцільності та оптимального формату розвитку на ринку.

 

Перелік таблиць:

1. Імпорт м’яких сирів («Філадельфія», «Маскарпоне», «Креметта») в Україні у 2023 р. в натуральному та вартісному вираженні, тонн, тис. грн.
2. Імпорт м’яких сирів («Філадельфія», «Маскарпоне», «Креметта») в Києві та області у 2023 р., в натуральному та вартісному вираженні, тонн, тис. грн.
3. Кількість закладів у сфері гостинності в Україні за типом у 2023 році, од.
4. Найпопулярніші формати відкритих закладів у сфері громадського харчування у Києві у 2022-2023 рр., од.
5. Асортимент м’яких сирів («Філадельфія», «Маскарпоне», «Креметта») в оптовій упаковці основних виробників.
6. Поточні середні ціни на м’який сир («Філадельфія», «Маскарпоне», «Креметта») в оптовій упаковці різних виробників на маркетплейсах та онлайн- магазинах, станом на 05.06.2024, грн. за упаковку та грн./кг, з ПДВ.

Перелік графіків і діаграм:

1. Частка активних підприємств у сфері громадського харчування станом у 2023 році по регіонах України, %.
2. Динаміка відкриття нових закладів громадського харчування у Києві в 2021-2023 рр., од., %.
3. Сегментація ринку м’яких сирів за видами, за даними імпорту в Україну у 2023 р., в натуральному вираженні, %.

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами