Дата підготовки: | Червень 2024 року |
Кількість сторінок: | 5, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 1 |
Таблиць: | 2 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
Аналітиками компанії Pro-Consulting було проведене дослідження ринку м’яких сирів в Україні за 2023 рік з акцентом на Філадельфію, Маскарпонет та Креметту. В ході роботи проаналізовані основні тенденції ринку, імпорт м’яких сирів, сегментація і структурування ринку, аналіз споживання сирів, визначені прогнозовані тенденції розвитку ринку.
За результатами дослідження було виявлено, що основним споживачем м’яких сирів в Україні є В2С (роздрібна торгівля) та В2В – сегмент ХоРеКа. Переважна більшість популярних м’яких сирів повністю залежить від імпорту, а основними постачальниками є європейські країни, де такі сири традиційно виробляються за оригінальними технологіями, що забезпечує їхню високу якість і відповідність споживчим очікуванням. Вітчизняне виробництво м’яких сирів в Україні представлене аналогами крем-сирів відомих брендів.
1. Загальна характеристика ринку
2. Імпорт основних видів м’яких сирів в Україну
3. Асортимент продукції, представлений на ринку
4. Аналіз споживання на ринку
5. Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку
1. Імпорт м’яких сирів в Україні у 2023 р. у вартісному вираженні, тис. грн.
2. Асортимент крем-сирів українських виробників
1. Сегментація ринку м’яких сирів за видами, за даними імпорту в Україну у 2023 р., в натуральному вираженні, %