Дата підготовки: | Червень 2022 року |
Кількість сторінок: | 26 Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 17 |
Таблиць: | 10 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | электронной почтой либо курьером в электронном или в печатном виде |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
Компанія Pro-Consulting здійснила дослідження ринку продукції з буйволів. Через умови локдауну умови для реалізації продукції зазнали змін. Дана продукція являє собою інтерес для споживача якого цікавить здоровий образ життя.
З точки зору сегментації ринку на внутрішній та зовнішній, даний ринок є імпортоорієнтований з часткою імпорту понад 80%.
З цієї причини внутрішній ринок із виробництва продукції з буйволу виглядає досить перспективно для запуску виробництва.
У Україні, є умови і можливості для ведення таких ферм, оскільки кліматичні умови сприяють розведенню. Розташування країни в центральній частині Європи створить можливість для експорту продукції до інших країн, а також Україна буде менш залежною від імпорту продукції.
1. Загальна характеристика ринку буйволячих ферм та продукції
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку (фактори впливу, проблеми розвитку)
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2020-2021 рр. (виробництво + імпорт - експорт)
1.3. Сегментація і структурування ринку (за видами, походженням)
1.4. Сировинна база, технологія виробництва (в тому числі огляд імпорту живих тварин)
2. Основні оператори ринку (виробники та імпортери)
2.1. Перелік основних операторів ринку і їх структурування (юридична інформація, види діяльності і спеціалізація; товарні групи, торговельні марки і асортимент; регіональна представленість)
2.2. Огляд буйволячих ферм у Європі
2.3. Оцінка частки ринку основних операторів ринку
3. Оцінка виробництва продукції в 2020-2021 рр.
3.1. Динаміка виробництва в кількісних показниках
3.2. Динаміка виробництва в вартісних показниках
3.3. Частки виробників
4. Зовнішня торгівля
4.1. Експорт продукції із буйволів з України в 2020-2021 рр. (Обсяги)
4.2. Імпорт продукції із буйволів в Україну в 2020-2021 рр. (Обсяги, структура, географія, частки імпортерів)
5. Асортимент продукції, представлений на ринку
6. Ціна і ціноутворення на ринку
6.1. Середні поточні ціни на продукцію
6.2. Опис факторів, що впливають на формування ціни, структура
7. Споживачі і їх вподобання
7.1. Вподобання споживачів щодо товару, портрет потенційного споживача
7.2. Аналіз інтернет-аудиторії в галузі, пошукових запитів і видачі конкурентів
8. Канали збуту продукції (опис і оцінка структури продажів по каналах)
9. Висновки. Прогнозні показники ринку
9.1. Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку
9.2. Побудова гіпотез розвитку ринку. Прогнозні показники розвитку ринку в 2022-2024
9.3. Рекомендації по виходу на ринок
10. Інвестиційна привабливість галузі
10.1. SWOT- аналіз ринкового напряму
10.2. PESTLE - аналіз факторів впливу на ринок
10.3. Існуючі ризики і бар'єри входу на ринок. Побудова карти ризиків на ринку
1. Динаміка ємності ринку сирів з буйволячого молока в Україні 2020 - 2021 рр., в натуральному вираженні, тон
2. Частка власного виробництва та імпортної продукції на ринку, %
3. Частки основних операторів ринку, %
4. Динаміка виробництва молока буйволиць, тисяч літрів
5. Динаміка виробництва сиру з молока буйволиць, т
6. Динаміка виробництва молока буйволиць, млн. грн
7. Динаміка виробництва сиру з молока буйволиць, млн. грн
8. Кількість всіх буйволів у основних виробників, шт., %
9. Мапа розведення карпатського буйвола, 2020 рік
10. Імпорт сирів з молока буйволиць, 2020-2021 рр., тон
11. Структура імпорту сиру з молока буйволиць, 2020-2021 рр., %
12. Частки імпортерів сирів з молока буйволиць, 2020-2021 рр., %
13. Уподобання споживачів до молочної продукції (в цілому)
14. Кількість пошукових запитів за ключовими словами «буйволяче молоко» та «м’ясо буйвола» за останній рік, шт
15. Канали збуту продукції буйволів
16. Пошук інформації в Інтернеті за темою «буйволи, молоко без казеїну»
17. Прогноз ємності ринку сирів з буйволячого молока в Україні в 2022-2024 рр, тон
1. Ємність ринку сирів з буйволячого молока в Україні 2020/21 рр., в натур. вираженні, тон
2. Основні оператори ринку буйволової продукції та їх характеристика
3. Основні ТМ сирів з буйволового молока, що імпортувалися в Україну в 2020-2021 рр, тон
4. Види ковбас з буйволів компанії «ТАСбіо»
5. Середні поточні ціни на молочну продукцію буйволиць
6. Порівняння цін на молоко
7. SWOT-аналіз ринкового спрямування
8. PEST-аналіз ринку буйволів в Україні
9. Сегментація ринкових ризиків
10. Карта ризиків на ринку буйволів
1. Динаміка ємності ринку сирів з буйволячого молока в Україні 2020 - 2021 рр., в натуральному вираженні, тон
2. Частка власного виробництва та імпортної продукції на ринку, %
3. Частки основних операторів ринку, %
4. Динаміка виробництва молока буйволиць, тисяч літрів
5. Динаміка виробництва сиру з молока буйволиць, т
6. Динаміка виробництва молока буйволиць, млн. грн
7. Динаміка виробництва сиру з молока буйволиць, млн. грн
8. Кількість всіх буйволів у основних виробників, шт., %
9. Мапа розведення карпатського буйвола, 2020 рік
10. Імпорт сирів з молока буйволиць, 2020-2021 рр., тон
11. Структура імпорту сиру з молока буйволиць, 2020-2021 рр., %
12. Частки імпортерів сирів з молока буйволиць, 2020-2021 рр., %
13. Уподобання споживачів до молочної продукції (в цілому)
14. Кількість пошукових запитів за ключовими словами «буйволяче молоко» та «м’ясо буйвола» за останній рік, шт
15. Канали збуту продукції буйволів
16. Пошук інформації в Інтернеті за темою «буйволи, молоко без казеїну»
17. Прогноз ємності ринку сирів з буйволячого молока в Україні в 2022-2024 рр, тон