Аналіз ринку барів, ресторанів, готелів Майорки. 2016 рік

Аналіз ринку барів, ресторанів, готелів Майорки. 2016 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Травень 2016 року
Кількість сторінок:  27, Arial, 1 интервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 2
Таблиць: 4
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: Російська
4300 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Готельно-ресторанний сектор економіки Майорки характеризується високими темпами розвитку. Серед основних тенденцій можна виділити наступні: зростання інвестицій, збільшення виручки операторів, високий туристичний потік.
До факторів, що впливають на ринок, відносяться розвиток туристичної галузі країни, стан інвестиційного клімату, макроекономічні умови, темпи техніко-технологічного розвитку.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку HoReCa
1.1 Опис ринку (визначення векторів розвитку, визначення суми інвестицій для входу в бізнес, вплив «сезонності» на ринок)
2. Ціна і ціноутворення на ринку HoReCa
2.1 Динаміка цін (середній чек) в барах, ресторанах і готелях Майорки в 2013-2015 рр.
 

Перелік таблиць:

1. Реєстрація підприємства в Пальма-де-Майорка
2. Рівень інфляції в Іспанії в 2012-2015 рр., %
3. Цінова політика готелів Майорки
4. Середні ціни в ресторанах і барах Майорки

Перелік графіків і діаграм:

1. Вартість процедури запуску бізнесу в Іспанії (% від ВНД на душу населення)
2. Індекс споживчих цін в Іспанії, 2012-2016 рр.

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами