Бізнес-план відкриття піцерії

Бізнес-план відкриття піцерії
Загальна характеристика
Дата підготовки: Липень 2019 року
Кількість сторінок: 83 сторінки, в тому числі 23 таблиці, 18 рисунків (документ підготовлено на російській мові)
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання: в електронному вигляді Word + фінансова модель в Excel          
20999 грн.
  • Ви можете замовити адаптацію цього проекту: рік, масштаби, географія
  • Ви можете замовити бізнес-план іншого проекту - перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити дослідження ринку для вашого бізнесу

Концепція проекту:

У зв’язку із високим темпом життя, у нас залишається все менше часу на приготування їжі. Та і вихідні багато хто воліє провести у сімейному колі чи з друзями, а не стояти біля плити. Тому велику популярність набувають заклади громадського харчування та служби доставки готових продуктів, такі, наприклад, як піцерії.
Незважаючи на значну кількість подібних закладів, ринок громадського харчування та доставки їжі продовжує бурхливо розвиватися, а конкуренція на ньому позитивно впливає на загальну якість обслуговування. Підлаштуватися під потреби клієнтів на цьому ринку легше підприємствам, що мають змогу швидко змінювати асортимент та формат взаємодії з покупцями. Тому відкриття невеликої піцерії є чудовою бізнес-ідеєю, яка принесе не тільки прибуток, а й задоволення від вдячності клієнтів.


З метою реалізації проекту, компанією Pro Capital Investment розроблено бізнес-план створення піцерії у Києві. Майбутній заклад розрахований на 20 посадкових місць з барною стійкою на 10 місць. Надавати послуги планується у середньому ціновому сегменті. Піцерія може бути розташована в будь-якому районі міста, адже у столиці існує попит як на доставку готової продукції, так і на заклади харчування із приміщеннями. Найоптимальніший варіант розміщення піцерії - неподалік від спальних районів.
Використання нашого бізнес-плану дозволить створити у Києві невелику сімейну піцерію з високим рівнем обслуговування, смачними та колоритними стравами та затишною атмосферою, де кияни та гості міста зможуть приємно проводити час.
 

Зміст:

Резюме Проекту
1. Опис Проекту
2. Виробничий план
2.1 Місцезнаходження піцерії
2.2. Опис процесу роботи піцерії та характеристика послуг, що надаються
3. Організаційний план
3.1. Необхідний персонал і кадрова політика по Проекту
3.2. Нормативно-правове регулювання по Проекту
3.3. Мережевий графік реалізації та фінансування Проекту
4. Аналіз ринку ресторанного бізнесу і фаст-фуду
4.1. Тенденції ринку ресторанного бізнесу і фаст-фуду України
4.2. Ємність ринку і конкурентне середовище в сегменті піцерій м.Київ
4.3. Прогнози розвитку ринку піцерій
5. Інвестиційний план
6. Фінансова оцінка Проекту
6.1. Параметри бізнесу
6.2. Вихідні дані для розрахунків, їх аргументація
6.3. Прогноз продажів по Проекту
6.4. Формування прибутку по Проекту
6.5. Прогноз руху грошових потоків по Проекту
6.6. Розрахунок точки беззбитковості по Проекту
7. Аналіз ефективності Проекту
7.1. Показники рентабельності
7.2. Показники інвестиційної привабливості і рентабельності Проекту
8. Аналіз ризиків
8.1. Аналіз ризиків проекту
8.2. Стратегія зниження ризиків
8.3. SWOT-аналіз
9. Висновки

 

Перелік таблиць:

Таблиця 1. Штатний розклад по Проекту
Таблиця 2. Графік фінансування проекту
Таблиця 3. Основні мережі піцерій в м.Київ
Таблиця 4. Напрями інвестування
Таблиця 5. Необхідне обладнання для кухні піцерії
Таблиця 6. Характеристика необхідного обладнання
Таблиця 7. Торгівельне обладнання
Таблиця 8. Устаткування для відеоспостереження, охорони і пожежної сигналізації
Таблиця 9. Меблі для залу і кухні
Таблиця 10. Одяг для персоналу
Таблиця 11. Необхідний посуд для функціонування піцерії
Таблиця 12. Необхідні кухонні пприлади для функціонування піцерії
Таблиця 13. Загальні параметри по Проекту
Таблиця 14. Параметри роботи підприємства
Таблиця 15. Оподаткування по Проекту
Таблиця 16. Схема доходів по Проекту
Таблиця 17. Формування прибутку за проектом
Таблиця 18. Операційні витрати за проектом
Таблиця 19. Беззбитковий обсяг виробництва за проектом за 1-2 роки
Таблиця 20. Формування прибутку за проектом
Таблиця 21. Прибутковість по проекту
Таблиця 22. Показники ефективності
Таблиця 23. SWOT-аналіз проекту

Перелік графіків і діаграм:

Рисунок 1. Структура інвестиційних вкладень
Рисунок 2. Графік реалізації та фінансування Проекту
Рисунок 3. Розташування піцерій біля станцій метро м.Києва
Рисунок 4. Очікуване місце розташування піцерії серед інших піцерій міста
Рисунок 5. Схема автоматизації піцерії
Рисунок 6. Органіграмма Проекту
Рисунок 7. Ємність ринку організації харчування в Україні в 2017-І квартал 2019 роки., млн. Грн
Рисунок 8. Кількість закладів італійської кухні в м.Київ
Рисунок 9. Структура піцерій за середнім чеком
Рисунок 10. Структура доходів по Проекту
Рисунок 11. Формування прибутку за проектом
Рисунок 12. Розмір валової виручки і маржі валового прибутку по Проекту
Рисунок 13. Розмір чистого прибутку і рентабельності продажів по Проекту
Рисунок 14.Схема питомої ваги операційних витрат
Рисунок 15. Графік беззбитковості, 1-ий рік
Рисунок 16. Графік беззбитковості, 2-ий рік
Рисунок 17. Внутрішня ставка дохідності
Рисунок 18. Дисконтований період окупності Проекту

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами