Дата підготовки: | Січень 2025 року |
Кількість сторінок: | 19, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 10 |
Таблиць: | 12 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
1. Загальна характеристика ринку
1.1. Опис ринку (опис продуктів та технології виробництва)
1.2. Аналіз тенденцій розвитку ринків (фактори впливу, проблеми розвитку)
1.3. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2021-2024 (виробництво + імпорт - експорт) – оцінка
1.4. Сегментація і структурування ринку (за видами, зазначеними в якісних межах, походженням)
2. Державне регулювання галузі. Імпортні та експортні мита
3. Основні оператори ринку (виробники та імпортери)
3.1. Перелік основних операторів ринку і їх структурування (загальна інформація, види діяльності і спеціалізація; товарні групи, торговельні марки і асортимент; ціни, регіональна представленість та канали збуту)
3.2. Частки ринку основних операторів ринку (оцінка за виручкою)
3.3. Ступінь конкуренції і ризики. Факторний аналіз ринкових часток конкурентів
4. Виробництво продукції в 2021-2024 рр
4.1. Динаміка виробництва в кількісних показниках
4.2. Динаміка виробництва в вартісних показниках
4.3. Частки виробників
5. Зовнішня торгівля та ЗЕД
5.1. Експорт продукції з України в 2021-2024 рр. (обсяги, структура, географія, частки експортерів)
5.2.Імпорт продукції в Україну в 2021-2024 рр. (обсяги, структура, географія, частки імпортерів)
6. Асортимент та ціноутворення на ринку. Середні поточні ціни на продукцію
7. Брендинг та реклама
8. Середні поточні ціни продукції
9. Аналіз споживання над ринком
9.2. Ступінь задоволеності споживачів (аналіз відгуків)
10. Канали збуту продукції
11. Висновки. Прогнозні показники ринку
11.1. Висновки та прогнозні тенденції розвитку ринку
10.2. Побудова гіпотез розвитку ринку. Прогнозні показники розвитку ринків у 2023-2025 роках.
10.3. Рекомендації щодо розвитку на ринку
1. Порівняння цін на картоплю в ІІІ кварталі 2023 та 2024 рр., грн/кг
2. Ємність ринку замороженої картоплі фрі в натуральному вираженні за 2021 – 2024 рр., т
3. Ємність ринку картопляних флексів в натуральному вираженні за 2021 – 2024 рр., т
4. Основні імпортери продукції в Україну
5. Представленість ТМ на ринку України, к-ть представлених різновидів товару на одну ТМ
6. Середні поточні ціни на продукцію станом на грудень 2024 р.
7. Зміна частоти відвідування закладів громадського харчування протягом 2022-2023 рр. у порівнянні з 2021 роком, млн. відвідувань
8. Зміна частоти відвідування закладів громадського харчування протягом 2022-2023 рр. у порівнянні з 2021 роком, у розрізі міст та типів закладів
9. Оцінка кількості закладів громадського харчування станом на 18 квітня 2024 рр., од
10. Кількість закладів у сфері гостинності України за типом у 2023 році, од.
11. Найбільші продовольчі оператори України за кількістю магазинів
1. Частки ринку основних операторів, в натуральному вираженні, %
2. Динаміка виробництва сушеної картоплі в Україні в 2021-2024 рр. в натуральному вираженні, тон
3. Динаміка виробництва сушеної картоплі в Україні в 2021-2024 рр. в грошовому вираженні, млн. грн
4. Динаміка імпорту продукції в Україну в 2021 – 2024 рр. в натуральному вираженні, тон
5. Географія імпорту продукції в Україну в 2024 р. в натуральному вираженні, %
6. Частки імпортерів продукції в Україну в 2024 р. в натуральному вираженні, %
7. Мапування споживання на ринку, визначеного у якісних межах дослідження
8. Динаміка середнього рівня заповнюваності на готельному ринку в містах-мільйонниках України у 2022-2023 рр., %
9. Прогноз ємності ринку замороженої картоплі фрі
10. Прогноз ємності ринку сушеної картоплі