Дата підготовки: | Травень 2007 року |
Кількість сторінок: | 87, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 14 |
Таблиць: | 17 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Огляд ринку продуктів переробки курячого яйця в Росії і Європі проведено аналітиками компанії Pro-Consulting c метою виявити основні тенденції його розвитку і визначити перспективні напрямки на російському ринку з огляду на європейський досвід. З метою збору даних для аналізу було проведено опитування представників 23 великих птахофабрик. Представлений перелік основних продуктів переробки курячого яйця на російському ринку з поділом товарного ряду на охолоджені, заморожені, сухі і спеціальні яєчні продукти. Зазначено, що для досліджуваних птахофабрик основним виробленим продуктом є меланж. Білок і жовток випускають лише кілька з опитаних виробників. Відзначено, що 35% виробників випускають меланж в рідкому вигляді, а більше половини вважають, що найбільш затребуваним на ринку продуктів переробки курячого яйця є сухий меланж (яєчний порошок). Важливою тенденцією ринку є скорочення виробництва яєць у шкаралупі і зростання виробництва і споживання різних яйцепродуктов. В європейських країнах існує досить потужна державна підтримка наукових розробок і лабораторних досліджень в сфері вивчення властивостей і пошуку нових можливостей застосування курячого яйця. Продукти переробки курячого яйця найбільш затребувані в кондитерській промисловості, на другому знаходиться масложирова промисловість.
1. Моніторинг ринку продуктів переробки курячого яйця в Росії
1.1. Перелік і класифікація продуктів переробки курячого яйця, представлених на російському ринку
1.2. Аналіз попиту і пропозиції продуктів переробки курячого яйця на російському ринку
1.2.1. Аналіз затребуваності за видами продуктів переробки курячого яйця
1.2.2. Аналіз затребуваності продуктів переробки курячого яйця за видами споживачів
1.3. Ціновий аналіз продуктів переробки курячого яйця, представлених на російському ринку
1.4. Аналіз конкуренції на російському ринку продуктів переробки курячого яйця.
1.4.1. Аналіз конкуренції по регіонах.
1.4.2. Оцінка обсягів виробництва лідируючих виробників
1.5. Аналіз інноваційної діяльності російських підприємств по запуску переробного виробництва та випуску нових продуктів переробки курячого яйця за останні два-три роки
1.5.1. Огляд діяльності російських підприємств по запуску переробного виробництва та випуску нових продуктів переробки курячого яйця
1.6. Оцінка обсягів російського ринку продуктів переробки курячого яйця
1.6.1. Імпорт та експорт
1.6.2. Виробництво і споживання продуктів переробки курячого яйця в Росії
1.7. Основні тенденції та перспективи ринку продуктів переробки курячого яйця в Росії
2. Моніторинг ринку продуктів переробки курячого яйця в Євросоюзі
2.1. Перелік представлених на європейському ринку продуктів переробки курячого яйця і їх класифікація
2.2. Аналіз інноваційної діяльності провідних європейських підприємств з випуску нових продуктів переробки курячого яйця
2.2.1.Ізученіе властивостей яєць та державна підтримка досліджень в зарубіжних країнах
2.2.2.Інноваціонная діяльність Європейських підприємств по розробці нових продуктів
2.2.3. Сучасні технології та перспективи процесу пастеризації яєць в розвинених країнах
2.3. Оцінка обсягів європейського ринку продуктів переробки курячого яйця
2.4. Основні тенденції та перспективи ринку продуктів переробки курячого яйця в Євросоюзі
3. Перспективи розвитку ринку продуктів переробки курячого яйця в Росії з урахуванням досвіду країн Євросоюзу
висновки
Додаток 1. Інформація про обсяги і ціни закупа продуктів переробки курячого яйця, 2006 р
Додаток 2. Потенційні споживачі продуктів переробки яйця, 2006 р
1. Основні продукти переробки курячого яйця на російському ринку
2. Кількість опитаних компаній-респондентів по регіонах
3. Які продукти переробки курячого яйця виробляють
4. В якому вигляді компанія виробляє продукти переробки курячого яйця
5. Найбільш затребуваний продукт переробки курячого яйця
6. Причини затребуваність продуктів переробки курячого яйця
7. Сегменти покупців продуктів переробки курячого яйця, серед яких даний продукт найбільш затребуваний
8. Основні критерії вибору при оптових закупівлях продуктів переробки курячого яйця
9. Оптова вартість сухого меланжу, руб. / Кг
10. Регіони РФ, на які припадають найбільші обсяги реалізації продуктів переробки яйця
11. Обсяги виробництва сухого меланжу, тонн / місяць
12. Додаток до моніторингу виробників продуктів переробки курячого яйця ( «Mystery shopping»)
13. Оновлення асортименту російських виробників продуктів глибокої переробки курячого яйця за останні 2-3 роки
14. Структура імпорту в Росію продуктів переробки курячого яйця по видам продукції, 2006 р
15. Структура імпорту в Росію продуктів переробки курячого яйця за країнами походження, 2006 р
16. Світове виробництво продуктів переробки курячого яйця, 2006 року, тис. Тонн
17. Споживання яєчних продуктів в Росії, 2006 р
1. Які продукти переробки курячого яйця виробляють,%
2. В якому вигляді виробляють продукти переробки яйця,%
3. Найбільш затребуваний продукт переробки курячого яйця,%
4. Причини затребуваність продуктів переробки яйця
5. Сегменти покупців продуктів переробки курячого яйця, серед яких даний продукт найбільш затребуваний
6. Основні критерії вибору при оптових закупівлях продуктів переробки курячого яйця
7. Упаковка (ємність), яка використовується при реалізації сухого меланжу
8. Оптова вартість сухого меланжу, (за даними на вересень 2007 року), руб. / Кг
9. Обсяги виробництва сухого меланжу, тонн / місяць (усереднені показники), за даними опитування 2006 року
10. Структура імпорту в Росію продуктів переробки курячого яйця по видам продукції, 2006 р
11. Структура імпорту в Росію продуктів переробки курячого яйця за країнами походження, 2006 р
12. Виробництво продуктів переробки курячого яйця по країнам, 2006 року, тис. Тонн
13. Споживання продуктів переробки курячого яйця в Росії по галузях промисловості
14. Структура виробництва продуктів переробки курячого яйця в Європі по країнам, 2005 р