Дата підготовки: | Квітень 2020 року |
Кількість сторінок: | 12, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 5 |
Таблиць: | 6 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
Аналітиками Pro-Consulting було проведено дослідження ринку спецій для ковбас - це суміші які використовуються у виробництві для збільшення смаку готового продукту. На українському ринку спецій для ковбас в 2019 році були присутні 9 компаній виробників. У 2019 на ринку переважно знаходяться імпортні товари, 80% від загального обсягу на ринку. Виробництво займає 20% відповідно, що означає що імпортні спеції більше цінуються на українському ринку, мають вище якість. Також аналітиками було проаналізовано основні оператори ринку їх частки і географічна структура. Інформація про структуру споживання, а саме виробників ковбас, які є основними покупцями даної продукції.
1. Обсяги виробництва спецій для ковбас в Україні в 2019 рр.
2. Імпорт спецій для ковбас в 2019 рр.
- Імпорт в розрізі компаній
- Географічна структура
Географічна структура імпорту спецій для ковбас в 2019 р., в натуральному вираженні
3. Основні учасники ринку (перелік, опис, асортимент)
- Частки ринку основних гравців (в цілому по ринку, з урахуванням виробництва та імпорту)
4. Діапазон зміни цін (імпортні та експортні ціни, запити виробникам)
1. Обсяги виробництва спецій для ковбас в Україні в 2019 р в натуральному вираженні, тон
2. Структура виробництва спецій для ковбас в Україні в 2019 р, в натуральному вираженні, тон
3. ТОП компаній імпортерів в 2019 році, в натуральному вираженні, тон
4. Основні оператори ринку в Україні в 2019 р.
5. Основні оператори ринку імпортних спецій для ковбас в Україні в 2019 р.
6. Ціни на імпортні спеції для ковбас в 2019 році, вартість грн за кг.
1. Частки виробників спецій для ковбас в 2019 році, в натуральному вираженні
2. Географічна структура імпорту спецій для ковбас в 2019 р., в натуральному вираженні
3. Частки основних гравців на ринку України, в натуральному вираженні
4. Структура імпорту за цінами на спеції для ковбас, вартість грн за кг.
5. Структура виробництва основних виробників ковбас в 2019 році, в натуральному вираженні, тон