Дата підготовки: | Березень 2006 року |
Кількість сторінок: | 16, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 10 |
Таблиць: | 6 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Огляд українського молочного ринку, підготовлений фахівцями компанії Pro-Consulting, містить опис загальної ситуації на ринку. Звіт включає обсяги виробництва молока сільськогосподарськими підприємствами і населенням, а також в розрізі областей України. Представлені обсяги виробництва молочних продуктів в розрізі їх видів (оброблене рідке молоко, вершки сухі, масло вершкове, сир свіжий, сир жирний, сир плавлений, консерви молочні, продукти кисломолочні, казеїн і казеїнати, морозиво і харчовий лід). Проаналізовано сегменти ринку молочних продуктів. Дослідження містить інформацію про експортно-імпортних поставах молочних продуктів. Вказані закупівельні ціни на молоко. Розглянуто основні оператори молочного ринку України, де останнім часом починає все виразніше вимальовуватися коло лідерів. В їх число в основному входять компанії, які володіють кількома молочними заводами, а деякі з них - навіть кількома десятками підприємств з різною спеціалізацією. За результатами 2005 року можна виділити 15 компаній з обсягом виробництва молочної продукції на суму понад 125 млн грн, які займаю близько 45% від загального виробництва молокопродуктів в країні в грошовому вираженні. Перелік лідерів молочної галузі в порядку убування: «Мілкіленд-Україна»; «Юнімілк-Україна»; «Вімм-Білль-Дан»; Корпорація «Клуб сиру»; «Континіум Льон Контракт»; Група «Аваль»; «Лакталіс - Україна»; Група «Гадяч - Шишаки»; Група «Геркулес»; «Житомирський МЗ»; «Шосткинський ММК»; «Роменський МК»; «Куп'янський МКК»; Група «Рейнфорд»; «Укрпродукт Груп».
1. Ситуація на ринку.
2. Виробництво молока.
2.1. Регіональна структура виробництва молока в 2005 році.
3. Виробництво молокопродуктів.
3.1. Структура виробництва молокопродуктів.
4. Основні оператори на ринку.
5. Виробництво вершкового масла.
5.1. Регіональна структура виробництва вершкового масла.
6. Виробництво сиру.
6.1. Зовнішня торгівля сиром.
6.2. Структура виробництва жирних сирів в 2004 році.
6.3. Структура виробництва плавлених сирів в 2004 році.
7. Виробництво рідкого обробленого молока.
7.1. Регіональна структура виробництва рідкого обробленого молока.
8. Виробництво кисломолочних продуктів.
8.1. Регіональна структура виробництва рідкого обробленого молока.
9. Виробництво молочних консервів.
9.1. Регіональна структура виробництва молочних консервів.
10. Виробництво сухих молочних продуктів.
11. Експорт молокопродуктів.
11.1.Структура експорту молочних продуктів в 2004 році.
12. Імпорт молокопродуктів.
1. Основні показники тваринництва
2. Регіональна структура виробництва молока в 2005 році, тис. Тонн
3. Виробництво молокопродуктів, тонн
4. Зовнішня торгівля сиром, тис. Тонн
5. Експорт молокопродуктів з України, тонн
6. Імпорт молокопродуктів в Україну, тонн
1. Закупівельні ціни на молоко в 2004 році
2. Виробництво молока в 2003-2005 роках
3. Структура виробництва молочних продуктів в 2004 році,%
4. Регіональна структура виробництва вершкового масла
5. Структура виробництва жирних сирів
6. Структура виробництва плавлених сирів
7. Регіональна структура виробництва рідкого молока обробленого,%
8. Регіональна структура виробництва кисло-молочних продуктів,%
9. Регіональна структура виробництва молочних консервів
10. Структур а експорту молочних продуктів в 2004 році,%