Бізнес-план піцерії в Києві: вкладаєш долар, отримуєш два
1922

Бізнес-план піцерії в Києві: вкладаєш долар, отримуєш два

Бізнес-план піцерії в Києві складений компанією Pro Capital Investment після підтвердження високого ступеня інвестиційної привабливості цієї ніші ринку громадського харчування столиці України, визначеної за результатами маркетингового дослідження. Готовий бізнес-план піцерії в Києві можна придбати на сайті компанії.

Ознайомтеся з типовою структурою бізнес-плану за стандартами UNIDO

У Києві досить багато закладів громадського харчування, які мають в меню таке популярне блюдо італійської кухні, як піца. За форматом обслуговування клієнтів столичні піцерії можна розділити на дві групи:

  • компанії, що займаються виготовленням піци тільки за дистанційними замовленнями і здійснюють її доставку;
  • класичні закладу, які обслуговують відвідувачів офлайн, і організують доставку в якості додаткової послуги.

Також вам буде цікаво прочитати про бізнес-план стейк-хауса

З урахуванням такого розподілу ринку піцерій, в найбільш невигідному становищі опиняються віддалені від центру райони столиці, де стаціонарних піцерій недостатньо, а доставка піци на далекі відстані відчутно підвищує вартість замовлення.

В одному з таких спальних районів лівобережної частини Києва передбачається створити заклад по бізнес-плану піцерії від компанії Pro Capital Investment.

Також прочитайте статтю про бізнес-план кафе здорового харчування

Бізнес з виготовлення та продажу піци має наступні переваги перед іншими видами кафе і ресторанів:

  • технологічність;
    Піцерії оснащуються найсучаснішим обладнанням, що дає можливість випускати широкий асортимент продукції і гнучко коригувати його відповідно до смаків споживачів.
  • висока продуктивність, яку можна порівняти з показниками великих ресторанів;
  • економія на електроенергії, площі приміщення і кількості обслуговуючого персоналу;
  • швидка окупність завдяки високому обороту підприємства.

Рекомендуємо також ознайомитися з матеріалом про бізнес-план мікро-пивоварні

Для створення піцерії на 30 посадочних місць будуть потрібні початкові інвестиції в розмірі 97,5 тис. доларів США. Найбільшими витратними статтями є:

  • оренда приміщення на час підготовчого періоду - 10% від загальної суми;
  • ремонтні роботи - 21%;
  • закупівля обладнання - 30%;
  • створення фонду оборотних коштів - 29%;
  • придбання меблів та кухонного начиння - 6%;
  • мототранспорт для служби доставки - 1%.

Відповідно до фінансової моделі роботи підприємства, розробленої в рамках бізнес-плану піцерії в Києві, рентабельність продажів складе 10%, що забезпечить отримання протягом проектного періоду 1,96 долара чистого прибутку на кожен вкладений долар.

Також приділіть декілька хвилин бізнес-ідеї відкриття ресторану

Ми підготували для вас короткий перелік готових проектів на цю і суміжні теми. Дані проекти можуть бути актуалізовані і розширені за товарними і географічними межами під ваші цілі:

Дата розміщення: 03.08.2021
дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами