Аналіз ринку рослинних протеїнів України. 2020 рік

Аналіз ринку рослинних протеїнів України. 2020 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Жовтень 2020 року
Кількість сторінок: 8, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 2
Таблиць: 7
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська, російська, англійська
12650 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Компанія Pro-Consulting провела дослідження ринку рослинних протеїнів України. У дослідженні представлені аналіз асортименту і актуальних цін, зіставлення ТМ з компаніями виробниками або імпортерами, анализ імпорту і / або фінансової звітності постачальників за 2019 рік, оцінка обсягів гравців на ринку, розрахунок ємності ринку (виробництво + імпорт - експорт).
Ринок рослинних протеїнів України не має великого розмаїття рослинного м'яса, багатого білком. Білок - це важливий енергоресурс людського організму. Він відповідає за будівництво клітин і формування тканин, роботу імунної системи і обмінні процеси в організмі. Рослинний протеїн - перспективний напрямок ринку. Це безпечне альтернативне джерело білка для тих, хто вирішив відмовитися від м'яса з етичних міркувань або за медичними показаннями, а також для людей з алергією на молочні продукти, непереносимістю лактози, для веганів і вегетаріанців. Останнім часом послідовників рослинного харчування стає все більше.
Найбільш масовий рослинний протеїн - на основі сої.
Види соєвого протеїну:
Соєвий білок представлений на ринку трьома видами продуктів: концентрат соєвого протеїну, ізолят соєвого протеїну і текстурат соєвого протеїну.
• Концентрат соєвого протеїну. Це, власне, те, що залишається після екстрагування соєвого масла. Зневоднений (волога видаляється раніше з соєвих пластівців) концентрат містить як мінімум 65% протеїну, зберігаються в ньому і практично всі вуглеводи.
• Ізолят соєвого протеїну. Як і ізолят сироваткового білка - найкраще джерело якісного, очищеного соєвого білка. Сировиною для виробництва соєвого ізоляту є соєвий шрот, з якого видаляються всі домішки, і залишається лише хімічно чистий протеїн (більше 90% в сухому залишку). Оскільки вуглеводи з ізоляту видалені, специфічний присмак сої практично невідчутний.
• Текстурат соєвого протеїну. Текстурат проводиться з соєвого концентрату і є сировиною для багатьох соєвих продуктів, таких як штучна курка, свинина, яловичина. Такі продукти можна часто зустріти в супермаркетах у відділі японської / індійської кухні.
Також, на ринку рослинних протеїнів України в якості сировини для рослинно м'яса використовують сейтан. Сейтан - продукт харчування, виготовлений з пшеничного білка. При цьому він мало що спільного має з хлібобулочними виробами. В результаті приготування, сейтан за смаком і текстурою дуже нагадує традиційне м'ясо. При цьому вміст білка в сейтаном вище вмісту білка в м'ясі, і білок цей легко засвоюється. Сейтан може бути використаний в будь-яких стравах замість м'яса, роблячи ці страви вегетаріанськими, так само він може бути заморожений або законсервованим.

 

Детальний зміст:

1. Аналіз асортименту і актуальних цін (зіставлення даних Замовника і додатковий пошук конкурентів)
2. Зіставлення ТМ з компаніями виробниками або імпортерами
3. Аналіз імпорту та / або фінансової звітності постачальників за 2019 рік. Оцінка обсягів гравців на ринку
4. Розрахунок ємності ринку (виробництво + імпорт - експорт)

Перелік таблиць:

1. Асортимент і актуальні ціни на рослинні протеїни в Україні
2. Зіставлення ТМ з компаніями виробниками та / або імпортерами рослинних протеїнів в Україні
3. Структура імпорту рослинних протеїнів в Україні в 2019 - 6 міс. 2020 рр. по відправникам і імпортерам., в натуральному вираженні, кг
4. Структура імпорту рослинних протеїнів в Україні в 2019 - 6 міс. 2020 рр. по імпортерам і ТМ., в натуральному вираженні, кг
5. Частки ТМ і гравців на ринку рослинних протеїнів в Україні за 6 міс. 2020 рр., в натуральному вираженні, кг
6. Ємність ринку рослинних протеїнів в Україні в 2019 - 6 міс. 2020 рр., в натуральному вираженні, кг
7. Структура ємності ринку рослинних протеїнів в Україні за 6 міс. 2020 рр. по імпортерам і виробникам., в натуральному вираженні, кг

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка імпорту рослинних протеїнів в Україні в 2019 - 6 міс. 2020 рр., в натуральному вираженні, т.
2. Динаміка імпорту рослинних протеїнів в Україні в 2019 - 6 міс. 2020 рр., в грошовому вираженні, млн грн

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами