Дата підготовки: | Жовтень 2014 року |
Кількість сторінок: | 9, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 10 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
Мова звіту: | російська |
У структурі українського ринку ковбасних виробів найбільша частка припадає на варені ковбаси, які є найбільш популярним продуктом серед інших ковбасних виробів і копченостей в Україні. Динаміка ємності ринку має хвилеподібний тренд, в досліджуваний період відзначаються незначні зміни темпу приросту. Зовнішня торгівля ковбасними виробами і копченостями слабо розвинена. Експорт становить не більше 1% від загального обсягу виготовленої продукції. Вітчизняні ковбаси і копченості поставляються в основному в Росію і Молдову. Найбільшими імпортерами ковбасних виробів в Україні є Іспанія, Італія, Словаччина, Польща.
1. Динаміка основних показників ринку ковбасних виробів України в натуральному вираженні в 2009 – 7 міс. 2014 рр., тис. тонн