Аналіз ринку кисломолочних продуктів і глазурованих сирків України. 2011

Аналіз ринку кисломолочних продуктів і глазурованих сирків України. 2011
Загальна характеристика
Дата підготовки: Жовтень 2011 року
Кількість сторінок:  6, Arial, 1 интервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 7
Таблиць: 1
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
600 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

В даному огляді розглянуті основні тенденції розвитку ринку кисломолочних продуктів і глазурованих сирків. На українському ринку кисломолочні продукти (сметана, кисле молоко, кефір та ін.) і глазуровані сирки користуються високим попитом у споживачів. Однак ємність цього ринку за підсумками 2008-2011 років значно скоротилася. Зниження обсягів виробництва молочних продуктів і глазурованих сирків безпосередньо пов'язано зі зростанням цін на сировину, через що виробники змушені випускати меншу кількість продукції за вищою ціною. У 2010 році випуск даної продукції знизився на 2,6%. Тенденція до зменшення виробництва, імпорту, і збільшення експорту зберігається і в 2011 році. Розглядаючи регіональну структуру експорту та імпорту цих продуктів, можна відзначити, що вивозиться кисломолочна продукція в основному в країни СНД (Молдавію, Казахстан, Росію та ін.). Основним імпортером для України кисломолочної продукції є Росія, її частка серед всіх країн - імпортерів становить 79,6%. Так само в дослідженні проведена структуризація основних вітчизняних виробників кисломолочної продукції. За підсумками 2011 року лідерами були Група компаній «Галичина - Західна молочна група», Група компаній «Юнімілк» і «Данон», Група компаній «Вімм-Білль-Данн» і інші. Огляд містить опис цінової політики, аналіз попиту на продукцію, перспективи розвитку ринку кисломолочної продукції і глазурованих сирків на українському ринку.

Детальний зміст:

1. Обсяг українського ринку кисломолочної продукції і глазурованих сирків, тенденції його розвитку
2. Регіональна структура експорту та імпорту
3. Регіональна структура виробництва
4. Основні гравці на ринку
5. Споживачі
6. Цінова політика і попит на продукцію
7. Перспективи розвитку ринку кисломолочної продукції і глазурованих сирків

Перелік таблиць:

1. Ємкість ринку глазурованих сирків і кисломолочної продукції (в т. ч. йогурту), в натуральному вираженні, тонн
 

Перелік графіків і діаграм:

1. Ємкість ринку глазурованих сирків і кисломолочної продукції (в т. ч. йогурту), в натуральному вираженні, тис. тонн
2. Регіональна структура експорту кисломолочної продукції 
3. Регіональна структура імпорту кисломолочної продукції 
4. Регіональна структура експорту глазурованих сирків 
5. Регіональна структура імпорту глазурованих сирків
6. Основні вітчизняні виробники кисломолочних продуктів
7. Основні вітчизняні виробники глазурованих сирків
 

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами