Дата підготовки: | Серпень 2019 року |
Кількість сторінок: | 7, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 8 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | электронной почтой либо курьером в электронном или в печатном виде |
Мова звіту: | російська |
Аналітиками Pro-Consulting було проведено аналіз ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні.
В ході дослідження було описано загальну характеристику ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні, проаналізовані загальні показники ринку, проведено розрахунок місткості ринку, досліджено виробництво ковбасних виробів в розрізі регіонів країни. Також були представлені основні оператори і споживчі переваги на ринку, проаналізовані імпорт і експорт продукції і зазначено ключові висновки зі стану і перспективи розвитку даного ринку.
Економічна ситуація відбилася на собівартості виробництва продукції. Виросли тарифи на електроенергію, воду і газ, а також подорожчання м'яса як наслідок скорочення поголів'я худоби і птахів, а також зростання вартості його змісту, привели до істотного збільшення цін на ковбаси і м'ясні продукти.
Основою ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас є внутрішнє виробництво. Імпортні поставки мають невелику частку і представлені продукцією преміального сегмента.
За аналізований період, ринок сирокопчених і сиров'ялених ковбас відчув на собі вплив негативних чинників, які були викликані економічними подіями в Україні. Підвищення тарифів і вартості сировини викликали збільшення собівартості виробництва сирокопченої і сиров'яленому ковбаси.
Сирокопчені та сиров'ялені ковбаси ввозилися виключно з європейських країн. Попит на імпортні ковбасні вироби продукцію підтримується відмінними смаковими якостями, нетиповим для українських виробників асортиментом, а також довірою до іноземних брендам.
1. Ринок сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні. Загальні тенденції розвитку
2. Динаміка виробництва і обсяг ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні
3. Зовнішня торгівля на ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні
4. Споживчі переваги на ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні
5. Перспективні тенденції розвитку ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні
1. Динаміка ємності ринку ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених в Україні, в натуральному вираженні, тис. тонн
1. Індекси споживчих цін на м'ясо і м'ясопродукти до відповідного періоду попереднього року в 2014 - 6 міс. 2019 рр.,%
2. Виробництво ковбасних виробів по регіонах України за 2018 р.,%
3. Динаміка виробництва ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених в Україні в 2014 - 6 міс. 2019 рр., в натуральному вираженні, тис. тонн
4. Динаміка імпорту ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених в Україні в натуральному вираженні, тис. кг
5. Географічна структура імпорту ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених в Україну в 2016 і 2018 роках
6. Динаміка експорту ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених в Україні в натуральному вираженні, тис. кг
7. Географічна структура експорту ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених з України в 2016 і 2018 роках
8. Динаміка споживчих переваг марок в категорії «Ковбасно-м'ясна продукція» в 2014 і 2018 роках, середньорічний бал