Аналіз ринку глюкозних сиропів в Україні. 2017 рік

Аналіз ринку глюкозних сиропів в Україні. 2017 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Січень 2017 року
Кількість сторінок: 43, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 24
Таблиць: 16
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська, англійська
9200 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Український ринок кукурудзяних сиропів є досить розвиненим і перспективи для подальшого зростання. Ринок монополізований, виробничі потужності зосереджені в Дніпропетровській області на 2-х заводах - "Інтеркорн Корн Просессинг Індастрі" і "Дніпровський крохмале-патоковий комбінат". У аналітичному звіті розглядається потенціал виходу на ринок нового оператора. Ринковий напрямок має безліч можливостей, серед яких - широка сфера застосування глюкозних сиропів, що утримує перманентно високий рівень попиту, несхильність впливу сезонності, зростання цін на цукор, який змушує виробників перемикатися на альтернативні підсолоджувачі (зокрема, глюкозні сиропи).

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку глюкозних сиропів України
1.1. Опис ринку глюкозних сиропів в Україні та аналіз основних тенденцій в 2015-2016 рр. (проблеми та фактори впливу на ринок, специфіка ринку)
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2015-2016 рр., в натуральному і грошовому вираженні (оцінка)
1.3. Сегментація ринку сиропів в 2015-2016 рр. (частка продукції в розрізі видів в загальній структурі ринку)
1.4. Сировинна база, технологія виробництва
1.5. Огляд технологій виробництва на зарубіжних ринках (приклади, досвід інших країн)
2. Державне регулювання ринку глюкозних сиропів в Україні
3. Динаміка виробництва глюкозних сиропів в Україні в 2015-2016 рр.
3.1. Динаміка виробництва в натуральному вираженні
3.2. Динаміка виробництва в грошовому вираженні
4. Основні оператори рику глюкозних сиропів в Україні в 2015-2016 рр.
4.1. Опис основних операторів ринку (до топ-10 виробників) - перелік, опис, контакти, перелік продукції, що виробляється)
4.2. Структурування та сегментація основних операторів ринку (за сегментами, регіонами)
4.3. Частки ринку основних операторів
4.4. Рівень конкуренції і ризики
5. Зовнішня торгівля на ринку в 2015-2016 рр.
5.1. Експорт в 2015-2016 роках (обсяг, структура, географія поставок, ціни, основні експортери)
5.2. Імпорт в 2015-2016 рр. (обсяг, структура, географія поставок, імпортні ціни, основні імпортери)
6. Ціна та ціноутворення на ринку глюкозних сиропів України в 2015-2016 рр.
6.1. Середні ціни виробників в 2015-2016 рр.
6.2. Основні фактори впливу на ціни
6.3. Вартість виробництва, рентабельність
7. Споживання на ринку глюкозних сиропів в Україні
7.1. Споживчі переваги щодо продукції (оцінка часток основних сфер споживання)
7.2. Структурування та сегментація споживання
8. Асортимент продукції, представленої на ринку
9. Висновки і рекомендації. Перспективи ринку і прогноз на 2017-2019 рр.
10. Інвестиційна привабливість галузі
10.1. SWOT-аналіз ринкового спрямування

 

Перелік таблиць:

1. Загальні показники ринку в 2015-2016 рр., в натуральному вираженні (тис. тонн) (глюкоза і глюкозні сиропи, фруктоза і фруктозні сиропи, мальтоза і мальтозні сиропи, інвертний цукор)
2. Загальні показники ринку в 2015-2016 рр., в грошовому вираженні (млн. грн.) (глюкоза і глюкозні сиропи, фруктоза і фруктозні сиропи, мальтоза і мальтозні сиропи, інвертний цукор)
3. Допустимий рівень вмісту токсичних речовин
4. Структурування основних операторів (по регіонам)
5. Структурування основних операторів ринку
6. Обсяги виробництва основних операторів ринку в 2015-2016 рр., % (у натуральному вираженні, тисяч тонн)
7. Основні параметри оцінки конкурентного середовища на українському ринку крохмальних сиропів
8. Оцінка конкурентного середовища на українському ринку крохмальних сиропів
9. Результати оцінки конкурентного середовища на ринку крохмальних сиропів в Україні
10. Загальна і виробнича рентабельність компаній в 2014-2015 рр.
11. Органолептичні характеристики глюкозного сиропу
12. Фізико-хімічні показники
13. Характеристика підсолоджувачів
14. Сегментація споживання глюкозних, фруктозних, мальтози і інвертних сиропів в харчовій промисловості
15. Асортимент продукції, представлений на українському ринку
16. SWOT-аналіз ринкового спрямування

Перелік графіків і діаграм:

1. Виробництво шоколаду (і інших продуктів, що містять какао) і цукрової кондитерської продукції (в тому числі білий шоколад), що не містить какао, тис. тонн
2. Виробництво фруктових та овочевих соків, тис. тонн
3. Виробництво безалкогольних напоїв, млн. дал
4. Сегментація українського ринку крохмальних сиропів в 2015-2016 рр., у % (оцінка)
5. Процес виробництва глюкози (безвуглецевий метод)
6. Динаміка виробництва крохмальних сиропів в 2015-2016 рр., в натуральному вираженні, тис. тонн
7. Динаміка виробництва крохмальних сиропів в Україні в 2015-2016, в грошовому вираженні, млн. грн.
8. Частки ринку основних операторів в 2015-2016 рр., у % (у натуральному вираженні)
9. Експорт глюкози і глюкозних сиропів, мальтози і мальтози сиропів, фруктози, глюкозно-фруктозних сиропів та іншого цукру (включаючи інвертний цукор) в 2015-2016 рр., в натуральному вираженні (тисяч тонн)
11. Структура експорту в 2015-2016 рр., в натуральному вираженні, %
12. Географічна структура експорту в 2015-2016 рр., в натуральному вираженні, %
13. Експортні ціни в 2015-2016 рр. (грн/кг)
14. Частки компаній в структурі експорту в 2015-2016 рр., натуральне вираження, %
15. Імпорт глюкози і глюкозних сиропів, мальтози і мальтози сиропів, фруктози, глюкозно-фруктозних сиропів та іншого цукру (включаючи інвертний цукор) в 2015-2016 рр., в натуральному вираженні (тисяч тонн)
16. Структура імпорту в 2015-2016 рр., в натуральному вираженні,%
17. Географічна структура імпорту в 2015-2016 рр., в натуральному вираженні,%
18. Імпортні ціни в 2015-2016 рр., грн/кг
19. Частки компаній в структурі імпорту в 2015-2016 рр., натуральне вираження,%
20. Середні ціни крохмальних сиропів в 2015-2016, грн/кг (оцінка)
21. Структура собівартості глюкозних сиропів, %
22. Середнє споживання цукру в різних країнах світу, грам в день на 1 особу
23. Частки основних галузей-споживачів глюкозних сиропів в Україні, % (оцінка)
24. Динаміка ємності ринку крохмальних сиропів в Україні в 2018-2019 рр., в натуральному вираженні (тис. тонн)

 

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами