Аналіз ринку копченої риби в Україні. 2018 рік

Аналіз ринку копченої риби в Україні. 2018 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Грудень 2018 року
Кількість сторінок: 6, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 6
Таблиць: 1
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
3200 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітичний департамент компанії «Pro-Consulting» провів аналіз тенденцій ринку копченої риби в Україні. Були виділені ключові особливості ринку, основні показники виробництва і зовнішньоекономічної діяльності. Проведено аналіз в області споживання даної продукції, а також зроблені висновки і прогнози щодо розвитку даного ринку.


Завдяки копчення, риба зберігає термін зберігання і смакові якості, а деякі - навіть поліпшуються. Тому рибу коптять, як в промислових масштабах, так і в домогосподарствах. Характерним для даного ринку є наявність великої частки тіньового сектора.


Офіційне виробництво копченої риби з 2013 року скорочувалося - почасти через перебування переробних підприємствах на територіях, непідконтрольних Україні, почасти через високого тиску з боку тіньового ринку, почасти через загальної економічної динаміки.


Український ринок копченої риби в офіційному сегменті в останні роки розвивався з негативною динамікою.

 


В цілому споживання копченої риби в Україні задовольняється не більше ніж на дві третини, що викликано складністю домашнього приготування, особливістю переваг споживачів щодо продуктів з вмістом білка, а також великим доступом до м'яса як альтернативі. Основних ризиків, пов'язаних зі споживанням копченої риби два: це, по-перше, ризик неякісного патрання при готуванні, зберігання з порушеннями норм і, як наслідок, ризик отримання інфекції. Серед останніх гучних випадків - в кінці 2017 року у Львівській області отруїлися близько 70 осіб, що підвищує побоювання споживачів, і обмежує ринок. По-друге, це ризик копчення риби не натуральним способом (холодне, гаряче або напівгарячої копчення), а з додаванням ароматизаторів, які надають рибі відповідні властивості.


Сам по собі ринок копченої риби України ділиться на 2 види: тіньовий і офіційний, де тіньовий ринок має велику частку. Об'єднавши ці два типи ринку, можна говорити про нейтральну динаміку, тому що цільова аудиторія продукту є сформованою, а споживання є постійним і прив'язаним до певних страв і напоїв.

Детальний зміст:

1. Загальна інформація про ринок. Аналіз поточних тенденцій.
2. Динаміка виробництва і обсяг ринку
3. Зовнішньоекономічна діяльність
4. Споживчі переваги
5. Висновки і прогнозні тенденції

Перелік таблиць:

1. Розрахунок ємності ринку копченої риби в натуральному вираженні за 2013 - 6 місяців 2018 рр., тон

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка виробництва копченої риби в Україні за 2013 - 6 місяців 2018 рр. в натуральному вираженні, тон
2. Динаміка експорту копченої риби з України за 2013 - 6 місяців 2018 рр. в натуральному вираженні, тон
3. Географічна структура експорту українського копченої риби в натуральному вираженні в 2013 та 2017 років рр.,%
4. Динаміка імпорту копченої риби в Україні за 2013 - 6 місяців 2018 рр. в натуральному вираженні, тон
5. Географічна структура імпорту копченої риби в натуральному вираженні в 2013 та 2017 років рр.,%
6. Частка основних галузей-споживачів копченої риби в Україні,%

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами