Дата підготовки: | Січень 2018 року |
Кількість сторінок: | 75 сторінок, в тому числі 25 таблиць, 22 рисунків (документ підготовлено на російській мові) |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | в електронному вигляді Word + фінансова модель в Excel |
1. Резюме проекту
2. Опис проекту
3. Характеристика цільового ринку
3.1 Загальна характеристика ринку осетрових риб в світі і в Україні
3.2 Динаміка розвитку ринку осетрових риб і чорної ікри. Основні тенденції ринку
3.3 Конкурентне середовище на ринку осетрини і чорної ікри України
3.4. Перспективи розвитку ринку осетрини і чорної ікри України
4. Виробничий план Проекту
4.1 Місцезнаходження проекту
4.2. Опис виробничого процесу та продукції за проектом
4.3. Характеристика обладнання по проекту
5. Організаційний план
5.1. Мережевий графік реалізації проекту
5.2. Кадри. Кадрова політика.
5.3. Нормативно-правове регулювання
6. Інвестиційний план
7. Фінансова оцінка Проекту
7.1. Параметри бізнесу
7.2. Передумови для розрахунків їх аргументація
7.3. Прогноз продажів за проектом
7.4. Формування прибутку за проектом
7.5. Прогноз руху грошових потоків за проектом
7.6. Точка беззбитковості за проектом
8. Аналіз ефективності проекту
8.1. Аналіз прибутковості проекту
8.2. Показники інвестиційної привабливості
9. Аналіз ризиків
9.1. Аналіз ризиків проекту
9.2. Стратегія зниження ризиків
9.3. SWOT-аналіз
10. Висновки
Таблиця 1. Обсяг видобутку риби в Україні в 2016 році
Таблиця 2. Вартість чорної ікри українських виробників і посередників
Таблиця 3. Виробничі площі
Таблиця 4. Характеристики УЗВ з вирощування осетра на м'ясо (продуктивність 10 тонн на рік)
Таблиця 5. Характеристики УЗВ з вирощування осетра на ікру (продуктивність 2 тонни ікри на рік)
Таблиця 6. Технічні характеристики басейну
Таблиця 7. Технічна специфікація на механічні барабанні фільтри фірми Hydrotech 801-1H
Таблиця 8. Технічна специфікація на біофільтр
Таблиця 9. Технічна специфікація на сотоблокі біофільтра
Таблиця 10. Технічна специфікація на пластикову завантаження для біофільтрів, типу «коліщатка з перегородками» тип 009
Таблиця 11. Технічна специфікація на генератори кисню фірми Oxymat
Таблиця 12. Графік реалізації та фінансування проекту
Таблиця 13. Штатний розклад проекту
Таблиця 14. Загальні параметри по проекту
Таблиця 15. Параметри роботи підприємства
Таблиця 16. Параметри оподаткування
Таблиця 17. Розрахунок амортизаційних відрахувань за проектом вцілому
Таблиця 18. Схема доходів по проекту
Таблиця 19. Звіт про прибутки і збитки за проектом
Таблиця 20. Операційні витрати за проектом
Таблиця 21. Точка беззбитковості за проектом 2-8 рік
Таблиця 22. Точка беззбитковості за проектом 4-8 рік
Таблиця 23. Формування прибутку за проектом
Таблиця 24. Ефективність проекту
Таблиця 25. Показники ефективності
Малюнок 1. Споживання чорної ікри, добутої з Каспійського басейну країнами, які не мають доступу до цього басейну
Малюнок 2. Динаміка споживання рибних продуктів в Україні, 2010-2016 рр., Тис. Тонн
Малюнок 3. Динаміка імпорту риби в Україну за 2013 - 2017 рр., Тис. Тонн
Малюнок 4. Географічна структура імпорту рибної продукції в Україні
Малюнок 5. Динаміка видобутку водних біоресурсів в Україні, 2011-2016 рр.
Малюнок 6. Структура споживання делікатесних сортів за видами,%
Малюнок 7. Місцезнаходження проекту
Малюнок 8. Схема установки замкнутого водопостачання
Малюнок 9. Барабанний механічний фільтр Hydrotech 801-1H
Малюнок 10. Біофільтр
Малюнок 11. Генератор кисню Oxymat
Малюнок 12. Графік фінансування проекту
Малюнок 13. Органиграмма проекту
Малюнок 14. Структура інвестиційних вкладень
Малюнок 15. Структура продажів за проектом
Малюнок 16. Структура операційних витрат
Малюнок 17. Формування прибутку по Проекту
Малюнок 18. Валова виручка і маржа валового прибутку
Малюнок 19. Динаміка чистого прибутку і рентабельності продажів
Малюнок 20. Внутрішня ставка прибутковості
Малюнок 21. Період окупності проекту (з початку реалізації проекту)
Малюнок 22. Показники прибутковості проекту