Дата підготовки: | Травень 2023 року |
Кількість сторінок: | 20 Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 15 |
Таблиць: | 15 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
Компанія Pro-Consulting підготувала аналіз ринку вегетаріанських продуктів в Україні. Було проаналізовано теперішній стан та перспективи розвитку в Україні.
Рослинні замінники тваринних білків стають дедалі популярнішими у всьому світі, і Україна не стала виключенням. Продукти такого роду є гарною альтернативою не тільки для тих, кому не можна тваринне м’ясо та молочні продукти через стан організму, але і для тих споживачів, хто переймається екологічними проблемами у світі і намагається внести свою частку в збереження природи. Було проаналізовано загальну тенденцію розвитку вегетаріанських продуктів в Україні, 2023 рік. Огляд ринку складався безпосередньо з таких ключових показників, як: Ємність українського ринку вегетаріанських продуктів. Виробництво, імпорт та експорт рослинного м’яса та рослинного молока. Основні оператори на ринку вегетаріанських продуктів, їх частка на ринку та торгівельні марки.
1. Загальна характеристика ринку
1.1. Опис ринку (перелік продукції, що досліджується)
1.2. Аналіз тенденцій розвитку ринку (фактори впливу, проблеми розвитку)
1.3. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2019-2022 рр (виробництво + імпорт - експорт) (споживання в натуральному та продажі в грошовому вираженні) 3
1.4. Сегментація і структурування ринку (за видами, походженням)
2. Основні оператори ринку (виробники та імпортери)
2.1. Перелік основних операторів ринку і їх структурування (загальна інформація, види діяльності і спеціалізація; товарні групи, торговельні марки і асортимент; регіональна представленість)
2.2. Частки ринку основних операторів
2.3. Ступінь конкуренції і ризики. Факторний аналіз ринкових часток конкурентів 8
3. Виробництво продукції в 2019-2022 рр. у вартісних показниках
4. Зовнішня торгівля
4.1. Експорт рослинних замінників продукції тваринного походження з України в 2019-2022 рр. (Обсяги)
4.2. Імпорт рослинних замінників продукції тваринного походження в Україну в 2019-2022 рр. (Обсяги, структура, географія, частки імпортерів)
5. Асортимент продукції, представлений на ринку (побудова асортиментних карт для визначення насиченості сегментів ринку)
6. Ціна і ціноутворення на ринку
6.1. Динаміка цін на продукцію
6.2. Середні поточні ціни на продукцію
7. Брендинг і реклама (аналіз позиціонування операторів на ринку, присутність в каналах просування)
8. Канали збуту продукції (опис і оцінка структури продажів по каналах)
9. Висновки. Прогнозні показники ринку
9.1. Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку
9.2. Побудова гіпотез розвитку ринку. Прогнозні показники розвитку ринку в 2023-2025 рр.
10. Інвестиційна привабливість галузі
10.1. SWOT- аналіз ринкового напряму
10.2. PEST LE - аналіз факторів впливу на ринок
10.3. Існуючі ризики і бар'єри входу на ринок. Побудова карти ризиків на ринку
1. Ємність ринку рослинного молока в Україні за 2019-2022 рр., тонн
2. Ємність ринку рослинного м’яса в Україні за 19-22 рр., тонн
3. Основні бренди рослинного молока на ринку та їх оператори
4. Основні оператори рослинного м’яса на ринку України
5. Шкала оцінки наповненості асортиментної лінії
6. Матриця асортименту по видах рослинного молока
7. Матриця асортименту по видах рослинного м’яса
8. Матриця асортименту по іншим видам рослинних протеїнів
9. Динаміка середніх цін на імпортовані рослинні замінники тваринних продуктів за 2019-2022 рр, грн/кг
10. Поточні ціни на рослинні замінники тваринних продуктів
11. Позиціонування операторів ринку та присутність в каналах просування (в межах ринку рослинних замінників тваринних продуктів)
12. SWOT-аналіз ринку рослинних протеїнів в Україні
13. PESTLE-аналіз ринку рослинних протеїнів
14. Сегментація ринкових ризиків
15. Карта ризиків для виробників та імпортерів рослинних протеїнів в Україні
1. Сегментація ринку рослинних замінників продукції тваринного походження, %
2. Структурування рослинного молока на ринку України за видами, 2022 рік, %
3. Частки ринку основних операторів рослинного молока в Україні в 2022 році
4. Частки ринку основних операторів рослинного м’яса в Україні в 2022 році
5. Виробництво рослинного молока в Україні за 2020-2022 рр., в млн грн.
6. Виробництво рослинного м’яса в Україні за 2020-2022 рр., в млн грн
7. Динаміка обсягу імпорту рослинних замінників продукції тваринного походження в Україні в 2019-2022 рр., тонн
8. Структура імпорту рослинних замінників продукції тваринного походження в Україні в 2019-2022 рр., %
9. Географія імпорту рослинних замінників продукції тваринного походження в Україні в 19-22 рр
10. Динаміка цін на рослинне вівсяне молоко компанії Люстдорф за 2019-2022 рр, грн./л
11. Канали збуту рослинних замінників тваринних продуктів
12. Структура продажу рослинного м’яса через канали збуту
13. Структура продажу рослинного молока через канали збуту
14. Прогноз ємності ринку рослинного молока на 2023-2025 рр., тонн
15. Прогноз ємності ринку рослинного м’яса на 2023-2025 рр., тонн