Дата підготовки: | Жовтень 2008 року |
Кількість сторінок: | 60, Arial, 1 інтервал, 10 шрифтё |
Графіків і діаграм: | 20 |
Таблиць: | 20 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Фахівцями компанії Pro-Consulting детально досліджений український ринок продуктів переробки курячого яйця. У звіті розглянуті тенденції розвитку ринку, зазначено його значення для світового агропромислового комплексу. Представлені показники виробництва яєць в 2006-2008 роках, в тому числі за категоріями господарств та областям України. Розраховані ємність ринку продуктів переробки яйця, середньодушове споживання яєць на рік, а також частки основних операторів ринку. Представлені дані з експорту та імпорту продуктів переробки яєць. Вказані цінові тенденції на ринку продуктів переробки курячого яйця в Україні. Дослідження містить динаміку середнього рівня оптових і роздрібних цін на столові яйця категорії С1. Охарактеризовані найбільш затребувані сегменти продуктів переробки курячого яйця. Звіт включає аналіз споживачів продуктів переробки яйця. Відзначено, що основними споживачами на українському ринку сьогодні є хлібозаводи, які використовують порошок і в меншій мірі - рідкі продукти, а також м'ясокомбінати, виробники майонезу і кондитери. У заключній частині дослідження представлені висновки по ринковому напрямку.
1. Середнє поголів'я курей несучок на сільгосппідприємствах по регіонах України в 2006-2008 * рр. , Тис. Голів
2. Виробництво яєць в 2006-2008 * роках, млн. Шт.
3. Виробництво яєць за категоріями господарств, млрд. Шт.
4. Виробництво яєць по регіонах України 2006 - 2008, млн. Шт.
5. Споживання яєць в Україні, штук в рік на душу населення 2006-2008 рр.
6. Структура ринку яєць,%
7. Білок сухий
8. Меланж заморожений
9. Меланж сухий (яєчний порошок)
10. Меланж рідкий охолоджений
11. Жовток сухий
12. Рівень середніх оптових цін на столове яйце С1
13. Рівень середніх роздрібних цін на продуктових ринках деяких міст України
14. Експорт з України продуктів переробки яєць в 2006-2008 рр.
15. Імпорт в Україну продуктів переробки яєць в 2006-2008 рр.
16. Ємність ринку продуктів переробки яєць в Україні, 2006-2008 рр.
17. Виробництво продуктів переробки яєць в Україні в 2006-2008 рр., Тонн
18. Виробництво яєчного порошку в Україні
19. Обсяги виробництва майонезу та емульгування соусів по областям України в 2007 році
20. Динаміка виробництва майонезної продукції основними виробниками, тис. Тонн
1. Ємність ринку продуктів переробки яйця за період 2006-2008рр.
2. Структура ринку яєць по виробникам за 2006 рік
3. Структура ринку яєць по виробникам за 2007 рік
4. Структура ринку яєць по виробникам за 2008 рік
5. Розподіл відповідей респондентів на запитання: «Де Ви купуєте товарні яйця?»
6. Динаміка середнього рівня цін на столове яйце С1
7. Оптові ціни на столові яєць категорії С1 в Україні в 2004-2005 рр., Грн. / Дес
8. Порівняльна динаміка роздрібних цін на яйце категорії С1 на ринках України в 2004-2005 рр., Грн. / Дес
9. Оптові ціни на столові яєць категорії С1 в Україні в 2006-2007 рр., Грн. / Дес
10. Роздрібні ціни на столові яєць категорії С1 в Україні в 2006-2007 рр., Грн. / Дес
11. Динаміка експорту продуктів переробки яєць з України в 2006-2008 рр.
12. Динаміка імпорту продуктів переробки яєць в Україні в 2006-2008 рр.
13. Сегментація ринку виробництва яєчних продуктів в Україні в 2007 році
14. Структура виробництва кондитерських виробів в Україні
15. Динаміка виробництва майонезів і емульгування соусів в Україні в 2003 - 2007 роках
16. Частки ринку основних виробників майонезу в Україні в грошовому вираженні в 2007 році
17. Динаміка виробництва хлібобулочних виробів в 2004-2008 рр., Млн. Тонн
18. Обсяг українського ресторанного ринку, млрд. USD
19. Структура закладів за ціновими категоріями,%
20. Насиченість ринку ресторанами різних цінових категорій,%