Дата підготовки: | Лютий 2007 року |
Кількість сторінок: | 16, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 6 |
Таблиць: | 2 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Аналітиками компанії Pro-Consulting проведено дослідження ринку громадського харчування. Даний ринок знаходиться на ранньому етапі свого розвитку. Найперспективнішим і динамічним у розвитку сегментом ресторанного бізнесу є саме ринок fast-food (закладів швидкого обслуговування). Загальний рівень рентабельності fast-food становить 20%. У 2005 році фінансова місткість ринку громадського харчування склала більше 2,2 млрд дол. США, з яких на частку ресторанів швидкого харчування припало понад $ 600 - 700 млн дол. США (в 2004 році близько 480 - 500 млн дол. США, у 2003 році - 400 млн дол. США). Про рівень насиченості ринку, перш за все, свідчить такий показник, як кількість посадочних місць на споживача послуг закладів громадського харчування. У Європі, в середньому, одне посадочне місце в ресторані (кафе, барі, закладі fast-food і т. П.) Припадає на 8 жителів, в Києві - на 27 жителів, в Дніпропетровську - на 40, у Львові - на 25 жителів . Виходячи з цього, можна зробити висновок, що перспективи ресторанного ринку в Україні значні.
1. Загальний огляд галузі
1.1. Історія галузі, загальна характеристика галузі в країні і зарубіжжі
1.2. Основні показники розвитку галузі
2. Ринок і конкуренція
2.1. Характеристика ринку, прогноз розвитку ринку, існуюча і потенційна ємність
2.2. Положення підприємства на ринку
2.3. Характеристика рівня конкуренції в галузі в цілому, тенденції конкуренції на ринку
2.4. Конкуренція з боку зарубіжних підприємств
2.5. Основні конкуренти підприємства, інформація про них, частка ринку, система збуту, фінансові можливості, плани на майбутнє, види і обсяги реалізації продукції конкурентів
1. Рейтинг вартості бренду мереж ресторанів fast food, представлених в Україні
2. Річний оборот fast food, млн. USD
1. Динаміка розвитку підприємств громадського харчування в Україні
2. Динаміка розвитку українського ринку громадського харчування
3. Середня рентабельність закладів громадського харчування
4. Динаміка розвитку українського ринку швидкого харчування
5. Споживчі переваги при виборі ресторану швидкого харчування в 2005 році,%
6. Структура ринку fast food Україні за кількістю закладів на початку 2007 року,%