Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні. 2013 рік

Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні. 2013 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Грудень 2013 року
Кількість сторінок: 10
Графіків і діаграм: 10
Таблиць: 1
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: Російська
2600 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

За підсумками дослідження тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в Україні аналітики компанії Pro-Consulting представили в звіті основні перспективи даного напрямку в Україні, а також вирахували місткість ринку. Відзначено, що найбільша кількість мереж ресторанного бізнесу знаходиться в Києві - понад 1,5 тис. од. Також досить великі показники присутні в Харківській, Львівській і Донецькій областях. У порівнянні з 2011 роком в 2012 незначно збільшилася кількість закладів громадського харчування в сільській місцевості - до 32,6%. Відповідно в містах та смт їх кількість скоротилася за рік з 68,9% до 67,4%. Виявлено, що українське населення починає змінювати цілі відвідування ресторанів, які все більше зводяться до харчування і супроводжуючому його спілкуванню. Також відзначені незайняті ніші в даному бізнесі. До них відносяться спеціалізовані кафе, такі як дитячі, фан-кафе. Незважаючи на високу конкуренцію в містах-мільйонниках, в подальшому ресторанний бізнес буде розвиватися в середньому ціновому сегменті.

Детальний зміст:

1. Перспективи розвитку ресторанного бізнесу в Україні
2. Ємність ринку
3. Структура ринку
4. Сегментація ринку
5. Висновки

Перелік таблиць:

1. Структура об’єктів ресторанного господарства в Україні за підсумками 2013 р., %
 

Перелік графіків і діаграм:

1. Структура витрат населення України за підсумками 2012 р., %
2. Динаміка доходів населення України за підсумками 2009 – 1 пол. 2013 рр., трлн грн
3. Динаміка кількості об’єктів ресторанного господарства в Україні за підсумками 2009–2013 рр., тис. од.
4. Структура об’єктів ресторанного господарства в Україні за підсумками 2012 р., %
5. Географічна структура об’єктів ресторанного господарства України в 2011–2012 рр., тис. од.
6. Географічна структура обороту об’єктів ресторанного господарства Україні за підсумками 9 міс. 2013 р., тис. грн
7. Структура підприємств України за видами економічної діяльності, %
8. Сегментація ресторанного господарства залежно від кількості працівників за підсумками 2013 р., %
9. Сегментація об’єктів ресторанного господарства залежно від виду організаційно-правової форми господарювання за підсумками 2013 р., %
10. Сегментація об’єктів ресторанного господарства залежно від типу населеного пункту за підсумками 2011–2012 рр., %
Зв'язатися з нами