Дата підготовки: | Грудень 2020 року |
Кількість сторінок: | 41, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 15 |
Таблиць: | 10 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська |
Компанія Pro-Consulting провела дослідження ринку круп. У звіті розглянуті тенденції і показники ринку круп в Україні.
В даному дослідженні ринок круп був розбитий на наступні сегменти:
• Крупа перлова;
• Крупа ячмінна;
• Крупа пшенична;
• Крупа горохова.
В аналізі ринку круп були розглянуті динаміка виробництва круп, найбільші оператори ринку (виробники, експортери, імпортери), а також динаміка збору врожаю культур, які є сировинними для даних каш. Також були розглянуті особливості ринку круп, проблеми розвитку ринку круп та фактори впливу на ринок круп.
У дослідженні компанії Pro-Consulting було виявлено, що більшу частину ринку досліджуваних круп займає горохова, а найменше - перлова (у 2020 році - пшеничне). Виробництвом круп займається велика кількість підприємств, оскільки в Україні є велика кількість сировинної продукції (зернових і зернобобових).
Компанією Pro-Consulting були розглянуті категорії споживачів круп: це люди всіх статей та віків; люди як з низькими, так і високими доходами (так як дані крупи є і дешевими, і корисними)
В даному дослідженні компанія Pro-Consulting розрахувала обсяг круп на душу населення в Україні в 2018 - 10 міс. 2020 року. У 2020 році збільшилися обсяги перлової і ячної крупи на душу населення, в той час як обсяги пшеничного і горохової круп зменшилися.
Також в дослідженні були розглянуті причини, за якими дані крупи є корисними і яка необхідність в споживанні перлової, ячмінної, пшеничної і горохової круп.
Крім цього, компанією Pro-Consulting описані канали збуту продукції (супермаркети, бакалійні магазини, невеликі продуктові магазини, міні-маркети, оптові бази і продуктові ринки) з виділенням переваг та недоліків кожного з них.
Також компанією Pro-Consulting був проведений прогноз розвитку ринку круп до 2023 року.
1. Загальна характеристика ринку круп в Україні у 2018- 10 міс. 2020 рр.
1.1 Аналіз тенденцій розвитку ринку (фактори впливу на ринок, проблеми розвитку) (крупи у розрізі: горох, ячмінна, пшенична, перлова)
1.2 Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в Україні в 2018 – 10 міс 2020 рр. (виробництво + імпорт – експорт) у розрізі круп: горох, ячмінна, пшенична, перлова
1.3 Сегментація і структурування ринку (за видами, походженням)
2. Виробництво та динаміка реалізації круп (у розрізі круп) в Україні в 2018 – 2019 рр.
2.1 Обсяг виробництва і реалізації в кількісних показниках
2.2 Обсяг виробництва і реалізації в вартісних показниках
2.3 Частки виробників на ринку
2.4 Тіньовий ринок
3. Основні оператори ринку круп у розрізі (Виробники. На основі даних по виробництву)
3.1 Перелік основних операторів ринку і їх опис (ТОП 10 виробників)
3.2 Структурування операторів (за сегментами, спеціалізацією, регіонально)
3.3 Частки ринку основних операторів
4.Зовнішня торгівля
4.1 Експорт круп у розрізі з України в 2018-10 міс. 2020 рр. (обсяги, структура, географія, частки експортерів)
4.2 Імпорт круп у розрізі з України в 2018-10 міс. 2020 рр. (обсяги, структура, географія, частки експортерів)
5. Споживачі круп у розрізі
5.1 Вподобання споживачів щодо товару, портрет споживача
5.2 Сегментація та структурування споживання
5.3 Потреба в продукції
6. Канали збуту продукції (опис і оцінка структури продажів по каналах). Збут через оптових та роздрібних дистрибуторів
7. Висновки. Прогнозні показники
7.1 Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку
7.2 Побудова гіпотез розвитку ринку. Прогнозні показники розвитку ринку на 2020-2023 рр.
8. Інвестиційна привабливість галузі
8.1 SWOT-аналіз ринкового спрямування
8.2 PEST-аналіз факторів впливу на ринок
1. Співвідношення об’єму круп до врожаю зернових та зернобобових, тис. тонн
2. Ємність ринку круп, тонн
3. Ємність ринку круп (з урахуванням тіньового сектору), тонн
4. Перелік основних операторів ринку круп та їх опис
5. Структурування операторів ринку круп
6. Географія експорту круп з України
7. Географія імпорту круп з України
8. Канали збуту продукції
9. SWOT-аналіз ринкового спрямування
10. PEST-аналіз факторів впливу на ринок
1. Урожай сільскогосподарських культур
2. Сегментація ємності ринку круп в Україні за видами, тонн
3. Сегментація ринку круп за походженням
4. Виробництво круп в кількісних показниках
5. Виробництво та реалізація круп в кількісних показниках
6. Виробництво круп в вартісних показниках
7. Реалізація круп в вартісних показниках
8. Частки виробників по видам круп
9. Частки ринку основних операторів
10. Структура експорту круп з України, тонн
11. Долі експортерів на ринку круп, тонн
12. Структура імпорту круп в Україну
13. Долі імпортерів на ринку круп, тонн
14. Динаміка об’єму круп на душу населення за 2018-10 міс. 2020 рр. в Україні
15. Прогнозна ємність ринку круп в 2020-2023 рр., тонн