Дата підготовки: | Жовтень 2017 року |
Кількість сторінок: | 34, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 11 |
Таблиць: | 22 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська |
Обсяги світового ринку фундука продовжують зростати. Багато країн планують збільшити площі насаджень цього горіха. В Україні поки немає істотного виробництва цієї культури, ринок наповнюється за рахунок імпортних поставок. Таким чином, внутрішнє виробництво фундука відбувається шляхом фасування горіхів, що ввозяться з-за кордону. Однак інтерес до вирощування фундука в Україні зростає, але на даному етапі виробництвом займаються фермери, що обробляють сади на невеликих ділянках.
Основним споживачем фундука є кондитерська промисловість, а отже динаміка виробництва кондитерських виробів обумовлює зміну попиту на фундук, особливо це стосується шоколаду з додаванням горіхів, шоколадних цукерок, тортів, тістечок, печива та вафель. Динаміка зміни цін на фундук в Україні залежать від врожаю, геополітичної ситуації і економічної політики головного постачальника - Туреччини.
1. Загальна характеристика ринку фундука в Україні
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку в 2015 – 6 міс. 2017 рр. (тенденції, особливості, чинники впливу на ринок, проблеми)
1.2. Загальні показники ринку, місткість ринку фундука в 2015 – 6 міс. 2017 рр.
1.3. Сегментація ринку (за походженням: частка імпорту і вітчизняної продукції; а також по виду: сирої, смажений на підставі даних ЗЕД)
2. Державне регулювання досліджуваного ринку (квотування, регулювання ЗЕД, виробництва, дотації, пільги і т.д.)
3. Основні оператори на ринку фундука.
3.1. Основні оператори ринку (виробники та імпортери), їх перелік та опис
3.2. Сегментація і структурування основних операторів ринку (за сегментами, регіонально)
3.3. Частки ринку основних операторів – (імпортери – на підставі даних за 6 міс. 2017 рр. із зазначенням обсягів; виробники – на підставі даних 2016 року)
3.4. Ступінь конкуренції і ризики
4. Зовнішня торгівля на ринку фундука
4.1.Експорт продукції в 2015-6 міс. 2017 рр.. (обсяги)
4.2.Імпорт продукції в 2015-6 міс. 2017 рр.. (обсяги, структура: сирі та смажені, імпортні ціни, географія поставок по країнах)
5. Ціна і ціноутворення на ринку фундука
5.1. Фактична на поточний момент і прогнозна динаміка цін трейдерів і виробників на продукцію до 2019 року - оцінка на підставі даних, отриманих за запитом в компанії
5.2. Опис факторів, що впливають на формування ціни, структура
6. Споживання продукції на ринку фундука
6.1. Переваги споживачів щодо продукції, портрет споживача (вимоги споживачів до продукції, її якості)
7. Висновки та рекомендації. Прогнозні показники розвитку ринку в 2017-2019 роках
8. Інвестиційна привабливість ринку
8.1.SWOT - аналіз ринкового спрямування
8.2. Ризики і бар'єри виходу на ринок
1. Середній врожай фундуку
2. Очікуваний врожай фундуку за різних схем посадки
3. Показники виробництва фундука в Україні у 2015-2016 рр.
4. Показники ринку фундука в 2015 – 6 міс. 2017 рр., в натуральному вираженні, тон
5. Основні оператори-імпортери фундука у 2015-1 половині 2017 рр.
6. Регіональний розподіл операторів ринку фундука
7. Розподіл операторів ринку фундука за сегментами
8. Окремі насадження фундуку в Україні
9. Окремі розплідники фундуку в Україні
10. Виробництво фундуку компанії «Благотрейд»
11. Обсяги імпорту фундуку основних операторів за 6 міс. 2017 року, тон
12. Оцінка конкурентного середовища на ринку фундука України
13. Показники експорту фундука з України у 2015-1 половині 2017 рр., в натуральному та грошовому вираженні
14. Деталізація імпорту фундука з Туреччини
15. Деталізація імпорту фундука з Азербайджану
16. Деталізація імпорту фундука з Грузії
17. Ціновий діапазон та середні імпортні ціни на фундук у 2015-1 половині 2017 рр., в грошовому вираженні, грн./кг
18. Ціновий діапазон та середні імпортні ціни на фундук у 2015-1 половині 2017 рр., в грошовому вираженні, дол. США / кг
19. Фактичні оптові ціни трейдерів і виробників фундука на вересень 2017 року, дол. США за кг
20. Споживання продуктів харчування в домогосподарствах в середньому за місяць у розрахунку на одну особу в 2016 році
21. SWOT - аналіз виробництва фундука
22. SWOT - аналіз напрямку імпорту фундука
1. Динаміка виробництва деяких видів кондитерських виробів в Україні у 2015-1 половині 2017 рр., у натуральному вираженні, тис. тон
2. Розподіл фундуку за походженням у 2016 році в Україні, у натуральному вираженні, %
3. Частки компаній-імпортерів фундука в Україні у 1 половині 2017 рр., у натуральному вираженні, %
4. Динаміка імпорту фундука у 2015-1 половині 2017 рр., у натуральному вираженні, тон
5. Динаміка імпорту фундука у 2015-1 половині 2017 рр., у грошовому вираженні, млн. грн. та млн. дол.
6. Структура імпорту фундука у 2015-1 половині 2017 рр., у натуральному вираженні, %
7. Географічні напрямки імпорту фундука у 2015-1 половині 2017 рр., у натуральному вираженні, %
8. Основні імпортери фундука в Україні у 2015-1 половині 2017 рр., у натуральному вираженні, %
9. Динаміка цін на турецький фундук в 2014-2016 рр., доларів США за тону
10. Динаміка цін на фундук в 2014-2017 рр., тис. турецьких лір за тону
11. Прогноз місткості ринку фундука в Україні в 2017-2019 рр., в натуральному вираженні, тон