Аналіз операторів деяких галузей харчової промисловості України. 2014 рік

Аналіз операторів деяких галузей харчової промисловості України. 2014 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Грудень 2015 року
Кількість сторінок: 4(Excel), Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 3
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: російська
2300 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналіз ринку харчової промисловості розкриває основну інформацію про обсяги виробництва ключових операторів. Розглядаються обсяги виробництва в таких сегментах як соуси, молочні вироби, наповнювачі та начинки. Представлена детальна інформація по кожному оператору: ОКПО, назва виробника, адреса на момент реєстрації, регіон, назва продукції, обсяги виробництва в натуральному вираженні, обсяги виробництва в грошовому вираженні, частки операторів в натуральному вираженні.

Детальний зміст:

1. Аналіз операторів на ринку харчової промисловості України за 2014 рік ( ЕДРПОУ, назва виробника, адреса на момент реєстрації, регіон, назва продукції, обсяги виробництва у натуральному вираженні, обсяги виробництва у грошовому вираженні: розрахунок на підставі індексу цін, доля у натуральному вираженні)
1.1 Соуси
1.1.1 Кетчуп і соуси інші томатні 
1.1.2 Соуси і продукти для приготування соусів; інші приправи і прянощі змішані (крім соєвого соусу, кетчупу і соусів томатних інших, борошна і порошку гірчичного, гірчиці готової)
1.1.3 Майонез, інші соуси 
1.2 Молочні вироби
1.2.1 Продукти молоковмісні
1.2.2 Продукти молоковмісні сирні інші (тверді, м'які, ропні, плавлені тощо)
1.2.3 Продукти молоковмісні сирні кисломолочні 
1.2.4 Плавлений сир (крім тертого або порошкового)
1.2.5 Йогурт та інші ферментовані або сквашені молоко і вершки
1.2.6 Сир свіжий (недозрілий та невитриманий), включаючи сирну сироватку і творог
1.3 Наповнювачі, начинки
1.3.1 Кондитерські вироби з цукру у вигляді паст в первинних упаковках масою понад 1 кг (включаючи марципан, помадки, нугу)
1.3.2 Джеми, желе фруктові, пюре та пасти фруктові і горіхові
2. Виокремлення доль у харчовій промисловості за 2014 рік

Перелік таблиць:

1. Аналіз операторів на ринку харчової промисловості України за 2014 рік ( ЕДРПОУ, назва виробника, адреса на момент реєстрації, регіон, назва продукції, обсяги виробництва у натуральному вираженні, обсяги виробництва у грошовому вираженні: розрахунок на підставі індексу цін, доля у натуральному вираженні)
1.1 Соуси
1.1.1 Кетчуп і соуси інші томатні 
1.1.2 Соуси і продукти для приготування соусів; інші приправи і прянощі змішані (крім соєвого соусу, кетчупу і соусів томатних інших, борошна і порошку гірчичного, гірчиці готової)
1.1.3 Майонез, інші соуси 
1.2 Молочні вироби
1.2.1 Продукти молоковмісні
1.2.2 Продукти молоковмісні сирні інші (тверді, м'які, ропні, плавлені тощо)
1.2.3 Продукти молоковмісні сирні кисломолочні 
1.2.4 Плавлений сир (крім тертого або порошкового)
1.2.5 Йогурт та інші ферментовані або сквашені молоко і вершки
1.2.6 Сир свіжий (недозрілий та невитриманий), включаючи сирну сироватку і творог
1.3 Наповнювачі, начинки
1.3.1 Кондитерські вироби з цукру у вигляді паст в первинних упаковках масою понад 1 кг (включаючи марципан, помадки, нугу)
1.3.2 Джеми, желе фруктові, пюре та пасти фруктові і горіхові
 
2. Виокремлення доль у харчовій промисловості за 2014 рік
Зв'язатися з нами