Аналіз ринку сосисок і варених ковбас України. 2009 рік

Аналіз ринку сосисок і варених ковбас України. 2009 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Грудень 2009 року
Кількість сторінок:  33, Arial, 1 интервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 21
Таблиць: 12
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
3050 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Огляд ринку сосисок і варених ковбас України, підготовлений аналітиками компанії Pro-Consulting, висвітлює загальні тенденції, сировинну базу та динаміку обсягу ринку в 2004-2008 рр. М'ясна промисловість в цілому і виробництво сосисок і варених ковбас зокрема є одними з найбільших галузей харчової промисловості. Виділено наступні особливості ринку: він близький до насичення; жорстка конкуренція значно впливає на поведінку операторів; правила ринку визначають асортимент продукції, якість і цінову політику. В Україні існує велика кількість виробників сосисок і варених ковбас, проте абсолютна більшість є невеликими підприємствами, які представлені регіонально. Значну частину ринку контролює не більше 15 компаній, сумарна частка яких становить близько 80% ринку. Представлено структурування і частки найбільших гравців ринку сосисок і варених ковбас України, а також перелік основних дистриб'юторів продукції. Детально розкриті питання формування вартості продукції, вивчена динаміка цін, а також споживчі переваги щодо сосисок і варених ковбас на українському ринку. В найближчому майбутньому (1-2 роки) не очікується значного приросту обсягу ринку, можливі невеликі коливання щодо середньорічного показника в 215 тис. Тонн.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку сосисок і варених ковбас
1.1 Опис ринку 
1.2 Аналіз тенденцій розвитку ринку 
1.3 Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку
1.4 Сировинна база, технологія виробництва
2. Державне регулювання галузі
3. Виробництво і динаміка реалізації 
3.1 Обсяг виробництва і реалізації в кількісних показниках
3.2 Обсяг виробництва і реалізації в вартісних показниках
4. Основні виробники на ринку
4.1 Перелік основних операторів ринку і їх опис
4.2 Структурування операторів (за сегментами, групами, спеціалізацією, регіонально)
4.3 Долі ринку основних операторів ринку
5. Основні дистриб'ютори на ринку
5.1 Перелік основних операторів ринку і їх опис
5.2 Структурування операторів (за сегментами, групами, спеціалізацією, регіонально)
6. Зовнішня торгівля 
6.1 Експорт (обсяги, структура, ціни, географія постачань по країнах)
6.2 Імпорт (обсяги, структура, ціни, географія постачань по країнах)
7. Ціна і ціноутворення на ринку
7.1 Динаміка цін на продукцію
7.2 Опис факторів, які впливають на формування ціни, структура
8. Споживання товару на ринку
8.1 Смаки споживачів щодо товару, портрет споживача
8.2 Структурування та сегментація споживання (який сегмент сосисок найбільше користується попитом)
9. Канали збуту продукції
10. Асортимент продукції, який представлений на ринку 
11. Висновок. Прогнозні показники

Перелік таблиць:

1. Розрахунок ємності ринку сосисок і варених ковбас України, тис. тонн
2. Структурування операторів регіонально
3. Структурування операторів за сегментами і спеціалізацією
4. Структурування операторів за спеціалізацією та регіонально
5. Структура експорту сосисок і варених ковбас України в 2007 році
6. Структура експорту сосисок і варених ковбас України в 2008 році
7. Структура експорту сосисок і варених ковбас по країнах в 2009 році
8. Структура імпорту сосисок і варених ковбас України в 2007 році
9. Структура імпорту сосисок і варених ковбас України в 2008 році
10. Структура імпорту сосисок і варених ковбас України в 2009 році
11. Процес вибору каналів збуту
12. Етапи вибору каналів збут

Перелік графіків і діаграм:

 
1. Виробництво м'яса в Україні (2004-2008 рр.), тис. тонн
2. Динаміка виробництва м'яса в Україні (2004-2008 рр.), %
3. Виробництво сосисок і варених ковбас в Україні (2004-2008 рр.), тис. тонн
4. Динаміка виробництва сосисок і варених ковбас в Україні в натуральних показниках (2004-2008 рр.), %
5. Виробництво сосисок і варених ковбас України (2004-2008 рр.), млрд. дол. США
6. Динаміка виробництва сосисок і варених ковбас України в вартісних показниках (2004-2008 рр.), %
7. Долі ринку основних операторів ринку
8. Структура експорту сосисок і варених ковбас по країнах в 2007 році
9. Структура експорту сосисок і варених ковбас по країнах в 2008 році
10. Структура експорту сосисок і варених ковбас по країнах в 2009 році
11. Структура імпорту сосисок і варених ковбас по країнах в 2007 році
12. Структура імпорту сосисок і варених ковбас по країнах в 2008 році
13. Структура імпорту сосисок і варених ковбас по країнах в 2009 році
14. Структура цінових сегментів сосисок і варених ковбас в Україні в 2008 році, %
15. Структура цінових сегментів сосисок і варених ковбас в Україні в 2009 році, %
16. Фактори впливу на вибір продукції покупцем на ринку, %
17. Структурування та сегментація споживання сосисок
18. Структурування та сегментація споживання сосисок за категоріями
19. Структура популярності каналів збуту в 2008 році
20. Структура популярності каналів збуту в 2009 році
21. Прогнозні показники виробництва на ринку варених ковбас і сосисок України на 2009-2011 рр., тис. тонн
Зв'язатися з нами