Дата підготовки: | Серпень 2008 року |
Кількість сторінок: | 33, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 8 |
Таблиць: | 10 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Аналітики компанії Pro-Consulting підготували огляд ринку кондитерських виробів. Відзначено, що формування ринку вже завершилося і зараз на ньому спостерігається процес посилення конкурентної боротьби. Утримання та залучення нових споживачів можливо за рахунок оновлення продукції, ефективної рекламної та маркетингової політики, пошуку нових ринків збуту (переважно за рахунок експорту), а також освоєння виробництва некондітерской продукції. Виконано аналіз приватизації кондитерської галузі, результатом став вихід на ринок великих світових концернів, таких як Nestlé S.A., Kraft Foods Inc., Western NIS Enterprise Fund, SigmaBleyzer LLC. і Trilini International LTD. Відзначено, що кількість українських підприємств, що виробляють кондитерські вироби, становить близько 800. Зазначено, що у всіх сегментах ринку спостерігається досить жорстка конкуренція, що супроводжується якісним удосконаленням пропонованої продукції. У зв'язку з цим вітчизняні кондитери змушені нести витрати по створенню дорогих збутових систем. Виконано аналіз критеріїв вибору кондитерської продукції, основним з них є доступність продукції - його ціна. Основним каналом збуту продукції є супермаркети зважаючи невисоких ризиків такого формату роздрібної торгівлі в Україні.
1. Загальна характеристика ринку за 2007 рік і перший квартал 2008 року
2. Виробництво кондитерських виробів в Україні
3. Реалізація кондитерських виробів на ринку України
4. Основні імпортери кондитерських виробів
5. Основні українські виробники кондитерських виробів
6. Основні іноземні виробники кондитерських виробів на ринку України
7. Порівняльний аналіз цін виробників по зефір і мармелад
8. Перелік великих торгових мереж по Україні
9. Аналіз податкового та митного законодавства України при ввезенні кондитерських виробів
1. Доходи основних операторів ринку кондитерських виробів України
2. Виробництво кондитерських виробів, тис. Тонн
3. Імпорт кондитерських виробів в Україні в 2005-2008 рр.
4. Експорт кондитерських виробів з України в 2005-2008 рр.
5. Обсяг реалізації на внутрішньому ринку кондитерських виробів в Україні в 2005-2008 рр.
6. Обсяг виробництва у вартісному і кількісному виразах
7. Орієнтовні роздрібні ціни на зефірної і мармеладную продукцію
8. Основні торгові мережі на ринку України
9. Митні ставки на різні види кондитерських виробів
10. Реалізація на внутрішньому ринку України в 2007 році і в 1 кв. 2008 року, тис. тонн
1. Фактори, що впливають при виборі кондитерської продукції
2. Структура виробництва кондитерських виробів в Україні
3. Обсяг виробництва на ринку України, тис. Тонн
4. Структура ринку цукристих кондитерських виробів,%
5. Реалізація на внутрішньому ринку України в 2007 році і в 1 кв. 2008 року, тис. Тонн
6. Частота споживання кондитерських виробів,%
7. Дохід від реалізованої продукції, млн. Дол. США
8. Обсяг виробництва корпорації "Рошен", тис. Тонн