Дата підготовки: | Березень 2007 року |
Кількість сторінок: | 33, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 32 |
Таблиць: | 3 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Аналітики компанії Pro-Consulting підготували огляд українського ринку продуктів харчування: хлібобулочних виробів, безалкогольних напоїв, соків, води, кондитерських виробів, молочних і бакалійних продуктів, спецій, жирів, добавок, овочів, фруктів, консервації, м'яса, риби, морепродуктів, а також напівфабрикатів. Відзначено, що в 2006 році харчова галузь характеризується позитивними показниками виробництва, що є наслідком впровадження новітніх технологій і освоєння світового ринку українськими гравцями. За підсумками 2006 року виробниками галузей харчової промисловості та перероблення сільгосппродуктів було реалізовано продукції на 73,52 млрд грн (у порівняльних цінах, без ПДВ і акцизу), що перевищує показник попереднього року на 14,8%. Таке зростання було наслідком не лише збільшення фізичних обсягів продажів продукції, а й збільшення цін. Так, з початку 2006 року індекс споживчих цін на продовольчі товари склав 111,6% (з початку 2005 року - 110,3%). У структурі оптового продажу за підсумками 2006 року найбільшу питому вагу утримувала молочна продукція - 11,3%, кондитерські вироби - 6,8%, пиво - 6,7%, м'ясо (включаючи субпродукти 1 категорії) - 6,1%, ковбасні вироби - 5,5%, хліб і хлібобулочні вироби - 4,5%. У розрізі досліджуваних сегментів харчової промисловості розглянуті основні тенденції на ринку, його структура, динаміка виробництва і частки основних гравців.
1. Загальний огляд ринку продуктів харчування
2. Аналіз секторів ринку продовольчих товарів
2.1. Хлібобулочні вироби
2.2. Безалкогольні напої, соки, води
2.3. Кондитерські вироби
2.4. Молочні продукти, сири
2.5. бакалійні продукти
2.6. Спеції, жири, добавки
2.7. Овочі, фрукти, консервація
2.8. Мясні продукти
2.9. Риба, морепродукти
2.10. Напівфабрикати, заморожені продукти
1. Основні показники виробництва в харчовій галузі України в 2006 році (без урахування даних підприємств малого бізнесу)
2. Виробництво основних груп молочних продуктів в Україні в 2005-2006 рр., Тис. Тонн
3. Виробництво основних груп м'ясопродуктів в Україні в 2005-2006 рр., Тис. Тонн
1. Товарна структура реалізації продукції харчової галузі та переробки сільгосппродукції в оптових цінах в Україні в 2006 році,%
2. Динаміка виробництва хлібобулочних виробів в Україні в 2005/2006, 2006/2007 МР, тис. Тонн
3. Структура виробництва хлібобулочних виробів України,%
4. Частки найбільших виробників хлібобулочних виробів в Україні,%
5. Безалкогольні напої, млн. Літрів, річне зростання
6. Безалкогольні напої «частка в горлі» Share of throat,%
7. Обсяг виробництва упакованої води, динаміка, млн. Літрів.
8. Динаміка розвитку сегментів упакованих вод в Україні,%
9. Частки ринку провідних виробників упакованих вод в Україні в натуральному вираженні,%
10. Частки ринку провідних виробників упакованих вод в Україні в грошовому вираженні,%
11. Україна. Обсяг ринку упакованої води, млн. Митр. Факт і прогноз
12. Виробництво безалкогольних напоїв в Україні в 1996-2006 рр., Млн. Дал
13. Динаміка зміни темпів зростання виробництва солодких безалкогольних напоїв в Україні в 1996 - 2006 рр.,%
14. Структура ринку солодких безалкогольних напоїв за смаками в 2006 році,%
15. Провідні підприємства з випуску газованих безалкогольних напоїв в Україні в 2005-2006 рр.
16. Виробництво безалкогольних напоїв в 2006-2007 рр
17. Динаміка виробництва кондитерських виробів в Україні
18. Динаміка виробництва деяких основних видів молокородуктов в Україні в 2000-2006 рр., Тис. Тонн
19. Частки компаній-виробників на ринку твердих сирів України в 2006 році,%
20. Динаміка виробництва борошна в Україні в 2005 - 2006 рр., Млн. Тонн
21. Обсяг ринку борошна в Україні в 1999 / 2000-2006 / 2007 МГ, тис. Тонн
22. Структура ринку борошна за видами у 2006 році
23. Динаміка виробництва круп в Україні, тис. Тонн
24. Провідні підприємства - виробники круп в Україні, 2006 год.
25. Валовий збір основних с / г культур в 2000-2006 рр., Тис. Тонн
26. Валовий збір плодів і ягід в 2000-2006 рр., Тис. Тонн
27. Структура виробництва фруктів в 2005-2006 рр., Тис. Тонн
28. Структура виробництва ягід в 2005-2006 рр., Тис. Тонн
29. Виробництво овочевої консервації по групах в 2005-2006 рр, тис. Тонн
30. Товарна структура виробництва овочевої консервації,%
31. Структура виробництва ковбасних виробів в Україні в 2006 році,%
32. Сегментація ринку напівфабрикатів України,%