В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку соусів в Україні. Розглянуто наступне:вплив війни на продажі одного з брендів в Україні у 2022 році, динаміка продажів бренду на внутрішньому ринку в порівнянні з 2021 роком, і яка їхня сума в 2022 році, частка ринку томатних соусів і паст в Україні у розглянутого бренда до війни, і як вона змінилася в результаті конфлікту, ринкові мережі, які прийняли товари бренду в грудні, і як відбувається повернення продукції до ринку після війни, плани на майбутнє компанії щодо відновлення виробництва кетчупів у 2023 році, цілі компанії до кінця 2023 року щодо виробництва та повернення до довоєнних обсягів, як компанія планує відновити внутрішній ринок, і які заходи вона вживає для цього, виклики перед компанією.
В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку майонезів в Україні. Розглянуто наступне: виробники майонезу, які увійшли в ТОП-10 ТМ майонезу в Україні за результатами аналітики, критерії , які використовувалися для визначення ТОП-10 майонезів, ТМ майонезу, які зайняли провідні позиції у рейтингу, і чому, характеристики продукції та виробників, які були враховані при аналізі ринку майонезу, які ТМ майонезу визначені як найсмачніші та високоякісніші в рейтингу, додаткові аспекти, що враховані в рейтингу, нові тенденції та інноваційні рецепти в майонезовій індустрії.
В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку соусів в Україні. Розглянуто наступне: обсяг експорту товарної групи з кодом HS/ УКТ ЗЕД 2103 «Продукти для приготування соусів і готові соуси; смакові добавки та приправи змішані; порошок гірчиці та готова гірчиця» з України протягом 2018-2022 рр. в річному та помісячному виражені, загальний обсяг експорту товарної групи в ЄС та інші країни у 2022 році, найбільші субкатегорії в українському експорті соусів, загальний обсяг імпорту готових соусів та продуктів для приготування соусів, а також смакових добавок в ЄС з країн не членів ЄС у 2022 році, топ-5 країн експортерів в тисячах доларів США товарної групи Н5/УКТЗЕД 2103 в ЄС, топ країни експортери товарної групи УКТЗЕД/Н5 2103 протягом 5 останніх років, перелік супермаркетів, які працюють з private label по країнах, приклади продукції в різних кранах, їх бренд, ціна, вага.
Огляд містить аналітичні відомості щодо ринку кетчупу в Україні. Розглянуто: стан та тенденції ринку кетчупу, частота купівлі кетчупу українськими споживачами, структура споживання кетчупу, імпорт кетчупу, короткі висновки та прогнози.
У статті представлено статистичну інформацію про ринок соусів та майонезів України. Розглянуто: динаміка обсягів ринку, ситуація на ринку, огляд ситуації на ринку експорту майонезів та соусів.
У публікації представлені аналітичні відомості щодо ринку соусів України. Розглянуто: стан та особливості українського ринку соусів, динаміка його розвитку з 2015 року, динаміка виробництва майонезів із 2014 по 1 кв. 2018 р., короткі висновки.
В огляді представлені аналітичні відомості щодо ринку соусів та майонезів України. Розглянуто: стан та тенденції розвитку українського ринку майонезів та соусів, товарна структура ринку соусів в Україні, динаміка виробництва майонезів в Україні з 2014 – 1 кв. 2018 р., короткі висновки.
У матеріалі представлено статистичну інформацію про ринок майонезу за січень-липень 2018 року. Розглянуто: обсяги виробництва за січень-липень у динаміці за АППГ, обсяги нереалізованої продукції на складах на 1 серпня 2018 року, а також обсяги виробництва за весь 2018 рік.
У цьому огляді наведено відомості щодо ринку майонезу України за підсумками вересня 2017 року. Розглядається: обсяг виробленого майонезу в країні у вересні, приріст до показника серпня та вересня 2016 р., обсяг виробництва за дев'ять місяців з початку року, очікування експертів з виробництва до кінця 2017 року.
У цьому огляді наведено аналітичні відомості щодо виробництва майонезу в Україні за підсумками квітня 2017 року. Розглянуто: обсяг виробництва у травні, порівняння з показником попереднього місяця, приріст до травня 2016 р., причини скорочення виробництва, обсяг випуску майонезу за січень–травень 2017 р.
Огляд містить звітні дані щодо обсягів виробництва майонезу в Україні за підсумками лютого 2017 року. Розглядається: обсяг майонезу в лютому, порівняння з випуском майонезів у січні, середній показник випуску майонезу за останні два роки.
В даному огляді представлена інформація щодо ринку соусів України, а саме: стан ринку, динаміка виробництва майонезів з 2015/15 сезону, фактори, що впливають на ціноутворення на соуси, частка вітчизняних компаній на ринку, основні країни: імпортери/експортери соусів, портрет споживача, споживчі переваги на ринку, найбільші оператори ринку, перспективи українського ринку соусів.
В огляді містяться аналітичні відомості щодо ринку майонезів України станом на січень 2017 року. Розглядається: обсяги виробництва майонезів у першому місяці року, темп скорочення випуску майонезів у поточному році порівняно з аналогічним періодом 2015 року, очікування на випуск майонезів на 2017 рік.
У даній публікації представлені відомості щодо ринку майонезів України у 2016 році. Розглядається: стан та тенденції розвитку ринку майонезів країни, динаміка виробництва майонезу в Україні з 2003/2004 – 2015/2016 рр., згідно з прогнозами, тенденції зовнішньої торгівлі даним продуктом.
У даному матеріалі представлені звітні відомості щодо ринку кетчупів України за підсумками 2016 року, розглянуто: портрет споживача, частота споживання кетчупу, ключові гравці ринку, динаміка виробництва кетчупу та томатної пасти з 2013 року, динаміка експорту та імпорту, головні закордонні постачальники кетчупу , тенденції на ринку, короткі прогнози щодо розвитку ринку.
У даному матеріалі представлені аналітичні відомості щодо ринку майонезів України. Розглянуто таке: стан ринку, класифікація майонезів за калорійністю та групами, частка виробництва майонезів у загальній структурі ринку соусів у динаміці з 2013-1 половини 2016 рр., лідери вітчизняного ринку майонезів та соусів.
У даному матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку майонезів України за підсумками листопада 2016 року. Розглядається таке: тенденції розвитку внутрішньої олійно-жирової галузі, обсяг виробництва майонезу в листопаді, приріст до показника жовтня, обсяги виробництва з початку року.
У даному матеріалі представлені звітні аналітичні відомості щодо ринку майонезів України у 2015/16 сезоні. Розглядається таке: стан ринку, обсяг виробництва майонезу у звітному сезоні, темп скорочення виробництва майонезу за останні два роки, темп скорочення імпорту та експорту у цьому періоді.
В даному матеріалі представлені аналітичні відомості щодо ринку майонезів та соусів України, розглянуто: стан ринку, динаміка виробництва кетчупів та соусів в Україні, особливості розвитку ринку в Україні за 2014-2015 роки.
Дослідження містить аналітичні відомості щодо ринку соусів України, розглянуто: стан та тенденції ринку, класифікація соусів, питома вага соусів вітчизняного виробництва, структура експорту/імпорту соусів за січень-жовтень 2016 р., найпопулярніші соуси серед споживачів, частота покупок, популярні торгові марки майонезів, особливості просування товарів цієї категорії, перспективи розвитку ринку.